Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kiracılar dikkat! Ev sahipleri bu yöntemle fiyatları alt üst edecek! Fiyatlar yüzde 50 artıyor

Kiracılar dikkat! Ev sahipleri bu yöntemle fiyatları alt üst edecek! Fiyatlar yüzde 50 artıyor

Ülkemizde son yıllarda artan ev kiralarında ki fahiş fiyatlarına önüne geçmek için Bakanlık yüzde 25 zam oranı getirmişti. Bu zam oranı sonrası ev sahipleri öyle bir yönteme başvurdu ki fiyatlar adeta yüzde 50 arttı.

Genel

07.02.2024, 08:11

Ev kiralarındaki fahiş fiyatlarının önüne geçebilmek için Hükümet yüzde 25 maksimum zam oranı koyarak fiyatları biraz olsun yavaşlattı. Ev sahipleri kullandığı o yöntem ile adeta ev fiyatları tekrardan zirveyi görmeye başladı. O yöntemi kullan ev sahipleri fiyatları yüzde 50 arttı

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

KARABORSA YOLUNA GİDİLDİ

Ev sahipleri yeni kira fiyatlarını düzenleme de yeni bir yönteme kullanmaya başladı. Ev sahipleri yaptığı bu inanılmaz yöntem artık diğer konut sahipleri tarafından da kullanılmaya başlandı. Aniden artan kira fiyatlarındaki artış sonrası aliliklerce mühürlenmesi üzerine mülk sahipleri, adeta karaborsa yoluna gitti. Kiraları 1.000 liradan 10 bin liralara fırlayan daireler için ilana çıkmayan bazı ev sahipleri, hazırda bekleyen kiracı adaylarına telefonla haber vererek evlerini yüksek fiyattan kiralıyor.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

MÜLK SAHİPLERİ İLAN VERMİYOR

Deprem öncesi 2 bin-2 bin 500 lira seviyesinde olan dairelerin, depremin ardından bir anda fırlayarak 10 bin liralara yükseldiğine işaret eden emlakçılar, ilk zamanlarda ilanla kiralama yoluna gidildiğini, ancak şikayet üzerine valiliğin soruşturma başlattığına işaret etti. Fahiş fiyat tespit edilen ve bir anda 9-10 bin liraları gören dairelerin o fiyatlardan kiralanmaması için valilikler tarafından mühürlendiğine işaret eden emlak danışmanları, bunun üzerine bazı mülk sahiplerinin ilandan kaçındığının altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading