Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun sağ kolundan PKK'yı sevindirecek 'sınır ötesi operasyonları durdurma' vaadi!

Kılıçdaroğlu'nun sağ kolundan PKK'yı sevindirecek 'sınır ötesi operasyonları durdurma' vaadi!

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika danışmanı Ünal Çeviköz, Alman basınına Türkiye'yi şikayet ederek iktidara geldikleri takdirde yapacakları hakkında konuştu. Göreve gelmeleri durumunda Kıbrıs'tan çekileceklerinin sinyalini veren Ünal Çeviköz, sınır ötesi operasyonları da durduracaklarını söyledi.

Genel

23.01.2024, 20:50

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dış politika danışmanı ve CHP Milletvekili Ünal Çeviköz, seçimi kazanmaları durumunda dış politikada yapacaklarıyla ilgili Alman Neue Zürcher Zeitung (NZZ) gazetesine açıklamalarda bulundu. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN KIBRIS POLİTİKASINI ELEŞTİRDİ

Türkiye'nin Kıbrıs politikasını eleştiren Ünal Çeviköz, "Türkiye, Kıbrıslı Türklerin iç işlerine karışmamalı. Adaya yönelik çözümü adadaki iki toplum bulmalı. Aynı şekilde Atina da Rumların iç işlerine karışmamalı." ifadelerini kullandı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

PKK'YI SEVİNDİRECEK VAAD

Suriye'deki askeri operasyonları da durdurmayı vadeden Çeviköz, "Suriye'den tehdit gelmediğinden emin olursak askeri varlığımız hakkında konuşabiliriz" dedi.

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

RUSYA İLE İLİŞKİLER KONUSUNDA DA VAADLERDE BULUNMUŞTU 

Geçtiğimiz günlerde Politico'ya konuşan Çeviköz, seçimi kazanmaları halinde Rusya'ya, Türkiye'nin bir NATO üyesi olduğunu hatırlatacaklarını söylemişti. Çeviköz, Demirtaş ile Kavala'nın tahliyesi konusunda da AİHM'e uyma sözü vermişti.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

 MAVİ VATAN'I HEDEF ALMIŞTI

CHP'li Ünal Çeviköz, 2021 yılında da Mavi Vatan kavramını hedef alan açıklamalarda bulunmuş, Yunanistan ile aynı cepheden konuşmuştu. Çeviköz, "Mavi Vatan diye bu 200 mile kadar uzanan alanı da kendi egemenlik alanınız olarak görürseniz, o zaman saldırgan ve yayılmacı bir algı yaratırsınız." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading