Yandex Metrica
SON DAKİKA
'Kendini arayan adam' dünya basınında!

'Kendini arayan adam' dünya basınında!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın İnegöl ilçesinde kaybolan ve ara kurtarma ekibiyle birlikte kendisini arayan adam, dünya basınında gündem olurken ''Akıllara durgunluk veren yeni bir habere göre, bir ormanda kaybolduğu bildirilen bir Türk, arama operasyonuna kendisi katıldı'' şeklinde ifadeler kullanıldı.

Genel

05.02.2024, 20:02

Birkaç gün önce Bursa'da İnegöl ilçesi Çayyaka Mahallesi'nde, gece saatlerinde arkadaşlarıyla ormanda alkol alan Beyhan Mutlu, evine gitmek için ayrıldı. Bir süre sonra mahalleye dönen arkadaşları Beyhan Mutlu’nun eşiyle karşılaştı. Eşi, Beyhan Mutlu’dan haber alamadığını, telefonuna da ulaşamadığını söyledi. Beyhan Mutlu'nun, ormanda kaybolduğunu düşünen arkadaşları, jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine bölgeye, jandarmanın yanı sıra UMKE ve İNDAK ekibi sevk edildi. Aramalara, vatandaşlar da destek verdi.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

EKİBE KATILDI KENDİNİ ARADI

Çalışmalar sürerken bölgedeki Beyhan Mutlu kendisini arayanların yanına geldi. Burada, ekipteki görevliden ormanda kaybolan bir kişiyi aradıklarını öğrenen Mutlu da arama çalışmalarına katıldı. Bir süre sonra bir personel "Beyhan Mutlu" diye bağırdı. Mutlu da 'Buradayım' diye cevap verince gerçek ortaya çıktı. Kendisinin arandığını öğrenen Beyhan Mutlu, ifadesi alındıktan sonra ekipler tarafından evine bırakıldı.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

''YETKİLİLERE KATILDI''

Akıllara durgunluk veren olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. İngiliz basınında SkyNews, haberi öne çıkarırken şu ifadelerle okuyucularına duyurdu; ''Kayıp' adam kendini arayan arama ekibine katıldı” başlığıyla paylaştığı haberde, “Bir ormanda sarhoşken arkadaşlarının yanından ayrılıp kaybolduğu bildirilen Beyhan Mutlu, daha sonra kendisini araması için yetkililere yardım edenlere katıldı.''

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

''AKILLARA DURGUNLUK VEREN YENİ HABER''

ABD basınından New York Post ise ''Akıllara durgunluk veren yeni bir habere göre, bir ormanda kaybolduğu bildirilen bir Türk, arama operasyonuna kendisi katıldı'' haberi bu şekilde gördü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading