Yandex Metrica

Kaza yapan sürücü: Ben emniyet müdürüyüm! Amir gelsin

Kaza yapan sürücü: Ben emniyet müdürüyüm! Amir gelsin

Aksaray'da yaşanan kazadan sonra kaçan ve akli dengesinin yerinde olmadığı söylenen otomobil sürücüsü biraz zaman alan kovalamacanın neticesinde yakalandı ve tedavi için Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderildi.

Genel

23.01.2024, 18:05

Aksaray'da otomobiliyle kaza yaptıktan sonra kaçmaya başlayan ve akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen  sürücü emniyetin sürdürdüğü kovalamacanın ardından yakalandı.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

'BEN EMNİYET MÜDÜRÜYÜM! AMİR GELSİN'

Edinilen bilgilere göre, Aratol Mahallesi girişinde aracıyla fabrikanın kapısına çarptıktan sonra kaçmaya başlayan Adem A, polisin kovalamacasının sonunda gözaltına alındı.

Sağlık kontrolü için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen sürücü, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. Adem A, polislere "Ben emniyet müdürüyüm, amir gelsin." ifadeleriyle direndi.

Güçlükle kontrol altına alınan Adem A, ekip aracına bindirildikten sonra karakola götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Adem A, tedavi için Kayseri Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.


 

Kaynak: AA

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading