Yandex Metrica

Kastamonu'da 35 yolculu otobüs, uçurumda böyle asılı kaldı

Kastamonu'da 35 yolculu otobüs, uçurumda böyle asılı kaldı

Kastamonu'da yürekleri ağza getiren bir kaza yaşandı. Mıcıra kapılan yolcu otobüsü mıcıra kapılınca uçuruma asılı kaldı.

Genel

23.01.2024, 17:59

Kastamonu'da İstanbul-Cide seferini yapan ve içinde 35 yolcu olan şehirler arası otobüs, tırla karşı karşıya kalınca mıcıra kapılıp uçurumda asılı kaldı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

50 METRELİK UÇURUMDA ASILI KALDI

Kastamonu'da İstanbul-Cide arasında sefer yapan ve içinde 35 yolcusu olan otobüs, bir tırla karşı karşıya kalınca, geçmek istedi fakat o sırada mıcıra kapılınca 50 metre yükseklikteki uçurumda asılı kaldı. Yürekleri ağza getiren kazanın yaşandığı yere gelen ekipler otobüsü halatlarla ağaçlara bağlayarak uçurumdan düşmesini engellemeye çalıştı. O sırada otobüsün muavini ise sürücü penceresine oturarak, ağırlık verip düşmeye engel olmaya çalıştı.

Yaşanan kazada panikle çaresiz hisseden yolcular, kurtarma çalışmalarının ardından başta otobüs şoförü olmak üzere yardım ekipleri ve kurtarma çalışmasına katılanlara teşekkür etti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading