Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kartal'da çifte cinayet: Anne ve kızı bıçaklanarak katledildi

Kartal'da çifte cinayet: Anne ve kızı bıçaklanarak katledildi

İstanbul Kartal'da meydana gelen olayda bir anne ve kızı kaldıkları evde ölü bulundu.

Genel

09.02.2024, 12:58

Kartal Atalar Mahallesi Doğu Caddesi Keskin Sokak'taki 5 katlı apartmanın üçüncü katında ikamet eden Azime Ö. ile kızı Yasemin Ö.'nün kaldığı daireden kötü kokular gelmesi üzerine apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Eve gelen polis, çilingir yardımıyla kapıyı açtıktan sonra anne ve kızın cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yeri ve savcılık incelemesinin ardından anne ve kızının cesetleri, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Bir kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

ANNESİ VE KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kartal Atalar Mahallesi Keskin Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın üçüncü katında özel güvenlik görevlisi olan Ahmet Özcan, iddiaya göre geçen pazar önce annesi Azime Özcan ve kız kardeşi Yasemin Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü. Bina sakinleri ise daireden gelen kötü kokuları fark etti.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Daha sonra evden ayrılan Ahmet Özcan iki gün sonra olay yerine geri döndü. Özcan, dün saat 21.30 sıralarında cinayette kullandığı bıçağı ölen kız kardeşinin eline tutuşturarak, polisi arayıp kız kardeşinin önce annesini sonra intihar ettiğini söyledi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tutarsız konuşmalarından şüphelendiği Özcan'ı ifadesi alınmak üzere Kartal Asayiş Büro Amirliği'ne götürdü. Burada yapılan sorgusunda Özcan, cinayeti itiraf etti. Olay yeri inceleme çalışmalarının ardından anne ve kızının cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ekipler Ahmet Özcan'ın otomobilinde uzun süre arama yaptı.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

İKİ GÜN ÖNCE ÖLMÜŞ

Şüphelinin emniyetteki sorgusu sürüyor. Mahalle sakini Necip Dayıoğlu, "Polislerden sonra biz de olayı öğrendik. İki gün önce öldüğünü söyledi polisler. Başka bir bilgimiz yok" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading