Yandex Metrica
SON DAKİKA

Kardeşlik sınır tanımaz! Mehmetçik'ten Suriye'ye yardım eli

Türk askeri mazlum coğrafyalardaki vatandaşlara destek ve yardımlarıyla tüm dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Mehmetçik Ramazan ayında, Barış Pınarı bölgesindeki ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımında bulundu. Bölgedeki halka sağlık taraması da yapan ekipler, 'kardeşlik sınır tanımaz' mottosuyla fedakarca çalışmaktan vazgeçmiyor. Söz konusu görüntüler ise MSB'nin sosyal medya hesabından, ''Barış Pınarı bölgesindeki yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. Bölgedeki ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ve hastalara sağlık taraması yapıldı.'' sözleriyle paylaşıldı.

Multimedya

11.02.2024, 19:51

Türk askeri mazlum coğrafyalardaki vatandaşlara destek ve yardımlarıyla tüm dünyaya örnek olmaya devam ediyor. Mehmetçik Ramazan ayında, Barış Pınarı bölgesindeki ihtiyaç sahibi insanlara gıda yardımında bulundu. Bölgedeki halka sağlık taraması da yapan ekipler, 'kardeşlik sınır tanımaz' mottosuyla fedakarca çalışmaktan vazgeçmiyor.

Söz konusu görüntüler ise MSB'nin sosyal medya hesabından, ''Barış Pınarı bölgesindeki yardım faaliyetlerimiz devam ediyor. Bölgedeki ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı ve hastalara sağlık taraması yapıldı.'' sözleriyle paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading