Yandex Metrica
SON DAKİKA
"Kardeşini taşıyan küçük çocuk" videosu senaryo çıktı

"Kardeşini taşıyan küçük çocuk" videosu senaryo çıktı

İki gün önce de asılsız iddialarıyla gündeme gelen Antalya Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni bir skandala daha ortak oldu. ABB TV "kardeşini taşıyan küçük çocuk" diye kurguladı, Muhittin Böcek de paylaştı.

Genel

23.01.2024, 17:45

Orman yangınlarına karşı verilen başarılı mücadelenin yanı sıra ülkede her yaştan vatandaş dayanışma örneği sergilerken, siyaset ve sanat dünyasından bazı isimler sosyal medya üzerinden asılsız ya da çarpıtılmış paylaşımlarıyla hem tepki çekiyor hem de alay konusu oluyor.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

BELEDİYENİN TV KANALI KAYDETTİ

Sosyal medyaya düşen "küçük çocuk kardeşini taşıyor" videosu da bunlardan biri. Takvimin haberine göre, Antalya Büyükşehir Belediyesinin televizyon kanalı ABB TV'nin yayınladığı videoda, asıl durumdan çork farklı bir senaryo sunularak, açık bir şekilde insanların duygularına yönelik algı oluşturma kampanyası yürütülüyor. Söz konusu video CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı tarafından da paylaşıldı. 

Antalya'da küçük çocukları oyunlarına alet eden ABB TV, küçük çocuğun kucağına kardeşini verip, şov yaptı. Böylesi bir durumda halâ şov peşinde olan ABB TV, sosyal medyada vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

2 GÜN ÖNCE DE ŞOV YAPTI

2 gün önce de havadan yangınlara müdahale eden helikopterlere rağmen, "yangına müdahale yok" diyerek şov yapan ve kısa sürede iddiası yalan çıkan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu kez çocukları kullanan kurgu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı ve "Bize hangi ilçede, hangi mahallede, hangi evde ihtiyaç varsa tüm gücümüzle orada olmaya devam ediyoruz. Gündoğmuş'ta yangın nedeniyle evini boşaltmak zorunda kalan vatandaşlarımızın da yanında olduk. Yaralarımızı hep birlikte ve dayanışmayla saracağız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading