Yandex Metrica

Kar hayatı felç etti komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi eğitime ara verildi

Kar hayatı felç etti komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi eğitime ara verildi

Konya'da kar nedeniyle komşu illerle kara yolu bağlantısı kesildi. Yolların kapanmasıyla otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular şehirler arası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. 21 ilçede yüz yüze eğitime ara verildi.

Genel

23.01.2024, 18:47

Dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren yoğun kar yağışı ve tipi nedeni hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Konya-Ankara kara yolunda araçlar mahsur kaldı. Yol açma çalışmaları aralıksız sürerken belediye ekipleri, araçlarda bekleyen sürücü ve yolculara sıcak çorba ikramında bulundu. Şehirlerarası yolcu otobüslerindeki yolcular da ilçe merkezinde misafir edilerek ihtiyaçları giderildi.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

YOLCULAR TERMİNALDE BEKLETİLDİ

Kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle kenti komşu olan bağlayan Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya'ya bağlayan kara yolları ulaşıma kapandı. Isparta kara yolunda ise TIR, otobüs ve kamyonların geçişine izin verilmedi. Kentte sadece Konya- Karaman kara yolu ulaşıma açık tutuluyor. Yolların kapanmasıyla otobüslerin de geçişine izin verilmemesi üzerine yolcular şehirler arası otobüs terminalinde bekletilmeye başlandı. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

21 İLÇEDE YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERİLDİ 

Kent genelindeki olumsuz hava koşulları nedeniyle Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Cihanbeyli, Çumra, Çeltik, Derbent, Derebucak,  Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Sarayönü, Taşkent ve Yunak'ta yüz yüze eğitime yarın yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ara verildi. Meram, Selçuklu, Karatay ve Tuzlukçu ilçelerinde ise kırsal mahallelerde ve taşıma sistemle eğitime ara verildi. Öğrenciler, uzaktan eğitim görecek.  Hamile ve engelli kamu kurumu çalışanların ise idari izinli sayılacağı bildirildi.



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading