banner2

Kan donduran ölümler! Babanın cesedi parçalanmış, oğlununki donmuş halde bulundu

Sivas’ın İmranlı ilçesi Eskikapımahmut köyünde kan donduran ölümlere rastlanıldı. Bir evde yaşlı adamın parçalanmış cesedi bulunurken, oğlunun cesedi de evin bahçesinde donarak ölmüş halde bulundu.

Genel 15.02.2022, 07:49 15.02.2022, 07:53
Abone ol
Kan donduran ölümler! Babanın cesedi parçalanmış, oğlununki donmuş halde bulundu

Sivas'ın İmranlı ilçesine bağlı Eskikapımahmut köyü sakinlerinden bir vatandaş, kışın sadece Ö.K. (44) ve babası M.K’nin (74) yaşadığı köye gitti. Ö.K.’nin evin bahçesinde hareketsiz yattığını gören şahıs, jandarma ekiplerine haber verdi.

Köye gelen jandarma ve sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonunda Ö.K’nin soğuktan donarak öldüğü anlaşıldı. Evde yapılan incelemede ise parçalanmış bir erkek cesedi bulundu. Cesedin Ö.K. ile birlikte yaşayan babası M.K’ye ait olduğu düşünülürken, baba ve oğlunun günler önce öldüğünün tahmin edildiği belirtildi.

Ö.K’nin akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürüldü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!