Yandex Metrica

Kahin Baba Vanga 2022 kehanetine göre açlık, kuraklık kapıda!

Kahin Baba Vanga 2022 kehanetine göre açlık, kuraklık kapıda!

Kahin Baba Vanga kehanetleri daha önceden çıkmıştı. Yıllardır kehanetleriyle gündeme gelen Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, Rusya Ukrayna savaşıyla akıllara gelmişti. Rusya'nın dünyayı yöneteceğini ve Rusya Devlet Başkanı Putin’in de “Dünya’nın Lordu” olacağını söyleyen Baba Vanga, geleceğe dair kehanetleriyle korkutuyor. Kahin Baba Vanga 2022 kehanetine göre açlık, kuraklık kapıda!

Genel

23.01.2024, 19:09

Dünya için farklı farklı kehanetleri sebebiyle herkes tarafından konuşulmuştu. Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, 2022 kehanetleriyle tekrar gündeme geldi. Daha önceden 1996 yılında ölen Bulgar kadın; İkiz Kuleler saldırısı, Barrack Obama'nın başkan seçilmesi, hatta Rusya - Ukrayna savaşı için kehanetleri gerçekleştiği düşünülüyor.  51. yüzyıl kehanetleri ise korkutucu cinsten. Kahin Baba Vanga 2022 kehanetine göre açlık, kuraklık kapıda!

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

KAHİN BABA VANGA 2022 KEHANETİNE GÖRE AÇIK, KURAKLIK KAPIDA!

Balkanların Nostradamus'u Baba Vanga, 2022 kehanetleriyle dünya gündemde yerini almıştı. İngiltere ve Amerika'da popüler olan Baba Vanga, 2022 senesi doğa felaketlerinin olacağını düşünmüştü. Baba Vanga 2022 senesinde Avustralya ile beraber birçok Asya ülkesinde benzer doğa felaketinin yaşanacağını ileri sürdü.

2033 senesi kehanetine göre kutuptaki buzullar eridikçe yerkürenin su seviyesi yoğalacak.

2043 senesinde dünya ekonomisi çok iyi bir seviyeye gelecek ve Müslümanlar Avrupa hakimiyetini sağlayacak.

2046 yılında vücuttaki tüm organlar yeniden üretilebilecek. Hastalanan organların yerine yenisi çok kolay bir şekilde konacak. En basit tedavilerden sayılacak.

2066 senesinde Amerika Müslümanların kontrolü altında bulunan Roma'ya iklim değiştiren bir silahla saldıracak ve bu iklimin değişmesine, sıcaklığın ani olarak düşmesine sebep olacak.

2076 senesinde Komünizm anlayışı tüm dünyayı ele geçirecek.

2084 senesinde doğa tekrardan hayat bulacak.

2088 yılında insanların saniyeler içinde yaşlanmasını sağlayacak bir hastalık oluşacak.

2097 senesinde hızla yaşlanmaya sebep olan hastalık tedavi edilecek.

2100 yılında insan yapımı olan yapay güneş, Dünya'nın karanlık tarafını aydınlatmak için kullanılacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading