Yandex Metrica
SON DAKİKA
Kaftancıoğlu beyin ameliyatlı! Atatürkçü yazar yine bombaladı: Kafaları ABD ve Avrupa'ya ayarlı

Kaftancıoğlu beyin ameliyatlı! Atatürkçü yazar yine bombaladı: Kafaları ABD ve Avrupa'ya ayarlı

HDP güdümündeki 'yeni CHP' kadrosuna sert eleştirileriyle dikkat çeken Atatürkçü yazar Nihat Genç, Kılıçdaroğlu, İmamoğlu, Kaftancıoğlu ve Ongun'u 'ABD-Avrupa güdümlü bir kafa için beyin ameliyatı yaptırmakla' suçladı.

Genel

20.02.2024, 11:43

Atatürkçü yazar Nihat Genç, HDP güdümüne girmiş 'yeni CHP'yi temsil eden kadroya sert eleştirilerde bulundu. Ekrem İmamoğlu ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında sermaye gruplarının da karıştığı bir rant kavgası olduğunu dile getiren Genç, İBB Sözcüsü Murat Ongun ile CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu da "beyinleri Avrupa ve ABD'ye ayarlı" diye tanımladı. 

"Bunlar ABD ne diyorsa, Avrupa ne diyorsa ona göre beyin ameliyatı yapmış insanlar... Bu insanlarla biz yol alamayız. Biz cumhuriyetçiyiz. Cumhuriyetçi olduğumuz için annemiz, babamız, her şeyimiz milli egemenliktir" diyen Genç, Ekrem İmamoğlu'nu seçildiği dönemde eleştirdi diye kendisini linç edenlerin şimdi hatalarını anladıklarına dikkat çekti. 

Nihat Genç

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

KARTON KALELER YIKILIYOR

"Vız gelir tırıs gider diyor... Ama bir bakalım şimdi, vız gelip tırıs giden asıl kendisi... Bir osurukla gitti işte! İnşa ettikleri karton kaleler kendi kendine yıkılıyor. Kılıçdaroğlu'nun da İmamoğlu'nun da bugünlerini gördük ya, Allah büyük. Siyaset bu kadar yalanı kaldırmaz. Sallıyorsanız da biraz düzgün sallayın. Bunlar kendilerine yüklenenleri kaldıramaz. Bunlar yabancıların tuttuğu eften püften, böcekvari bakteri insanlar bunlar."

"İsmail Saymaz'dır, Ertuğrul Özkök'tür, siz kimliksizsiniz. Siz satın alınmış insanlarsınız. Gerçek yazarlar değilsiniz. Bu ülkenin hakiki olarak en büyük ihtiyacı dürüst, namuslu, temiz insanlardır. Bakkala da yazara da... Eksik tarafımız budur. Niye hep 'onun adamı', 'bunun adamı' şeklindeki bir ilişki içindeyiz? Bu ülkede hepimizin özgür konuşma hakkı var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading