Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Kadir Şeker'in akıbetini yaşamadı! Mağdur kadına yardım eden gence güzel haber

Kadir Şeker'in akıbetini yaşamadı! Mağdur kadına yardım eden gence güzel haber

Eskişehir'de eşi ve kızını sokak ortasında bıçaklayan Abdulkadir Ahmadi'ye engel olmaya çalışırken çıkan arbedede onu sırtından bıçakla yaralayan Tolga Daşkıran'nın avukatının yaptığı itiraz kabul edilerek Daşkıran beraat edildi.

Genel

23.01.2024, 18:47

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, şüpheli Tolgahan Daşkıran'ın avukatının, tutukluluğa itiraz ettiği aktarıldı.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

TUTUKSUZ YARGILANDI

Açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı:

"İtiraz üzerine inceleme yapan mahkeme, şüpheli Tolgahan Daşkıran'ın üzerine atılı eylemi kendisi ve başkasının hayatına yönelik vuku bulan haksız bir saldırıyı defetmek kastı ile işlediği hususunda ciddi deliller bulunduğundan meşru müdafaa hükümleri çerçevesinde bu aşamada yurt dışına çıkış yasağı adli kontrol tedbiri uygulanarak tahliyesine karar verilmiş olup yargılamasının tutuksuz yapılacağına karar verilmiştir."

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

NE OLMUŞTU?

Emek Mahallesi Ertaş Caddesi'nde 5 Şubat akşamı Afganistan uyruklu Abdulkadir A, eşi Shanaz N.  ve kızı Nasimgül A'yı bıçakla yaralamıştı. Tolgahan Daşkıran, Abdulkadir A'yı bıçaklayarak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınmış ve çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading