Yandex Metrica

İzmir'de öğrenci yurdunda yangın paniği

İzmir'de öğrenci yurdunda yangın paniği

İzmir'in Buca ilçesindeki Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne bağlı Hacı Ahmet Tatari Erkek Öğrenci Yurdu'nda çıkan yangında dumandan etkilenen 5 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Genel

27.02.2024, 23:37

Buca ilçesi Yeşilbağlar Mahallesi 289/41 Sokak'ta bulunan, üniversite öğrencilerinin kaldığı özel bir öğrenci yurdunda, saat 12.00 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

1 SAAT SONRA SÖNDÜRÜLDÜ

Balkonlarda mahsur kalan ve dumandan etkilenen 5 öğrenci, itfaiyenin merdivenli aracıyla kurtarıldıktan sonra ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışmayla söndürüldü.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

ÖĞRENCİLERİN DURUMU İYİ

Hastaneye kaldırılan öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, yangının binanın bahçesinde bulunan masaların henüz bilinmeyen bir nedenle tutuşması sonucu başladığı ve binaya sıçradığı belirtildi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

''BİNA BAHÇESİNDEKİ MASALAR TUTUŞMUŞ''

Öğrenci yurdunun yakınında bir apartmanda hizmetli olarak çalışan Mahsun Altın, yangını kendisinin ihbar ettiğini belirterek, "Bina bahçesindeki masalar tutuşmuş" dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading