Yandex Metrica

İYİ Parti işi eşkiyalığa vurdu

İYİ Parti işi eşkiyalığa vurdu

Son zamanlarda sıklıkla dayak ve saldırı olaylarıyla gündeme gelen İYİ Parti, bu defa Muğla'da bir skandala imza attı.

Genel

23.01.2024, 17:36

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Muğla ziyareti sırasında orada bulunan ve Akşener'e HDP ile ittifak yapılmasını soran Can Özcan isimli şahıs partililerin saldırısına maruz kaldı. 

İYİ Parti'lilerin saldırısıyla neye uğradığını şaşıran mağdur vatandaşı saldırganların elinden polis kurtardı. Yaşadıklarıyla ilgili konuşan mağdur Can Özcan “Meral hanıma HDP ile ittifak yapılmasıyla ilgili soru sordum. Bu esnada yanındaki korumalar benim enseme ve göğsüme vurdu. Sonrasında araya polisler girerek beni korudular ve oradaki beni korumaya çalışan polis de dudağından yaralandı” ifadelerini kullandı.

"NEDEN HDP İLE İTTİFAK?" SORUSUNA HAKARET YAĞDIRDILAR

Can Özcan, Milas Polis Merkezi Amirliği'ne giderek ifade verirken, yaşadıklarını ise şu sözlerle aktardı:"Bugün yani 28 Haziran günü saat 12:00 sıralarında Milas'ta bulunuyordum. Meral Akşener'i gördüm. Meral Hanım'a bir şey sormak istedim ve kendisi bana buyurun dedi. Ben de kendisine 'Meral hanım ilçemize hoş geldiniz' dedikten sonra 'Meral hanım neden HDP ile kol kola gezenlerle ittifak yapıyorsunuz? Şehitlerimizi hiç düşünmüyor musunuz?' dedim. Bunun üzerine korumalar beni dışarı çıkarmaya çalışırken ben 'Meral hanım size bir şey demiyorum ancak ittifak yaptığınız kişiler terörist' dedim. Bunun üzerine orada bulunan ve kim olduğunu bilmediğim uzun boylu takım elbiseli biri ile siyah takım elbiseli bir kişi bana 'Şerefsiz sen git AKP'den hesap sor' dedi. Sonrasında bana 'A…. şerefsiz, vatan senin gibiler yüzünden böyle'.

Ben de 'Ben hiçbir partiyi savunmuyorum. Ben ülkemi savunuyorum' dedim. Bu esnada benim enseme ve göğsüme vurdu. Sonrasında araya polisler girerek beni korudular ve oradaki polis de dudağından yaralandı. Ben bu şahısların kesinlikle polis olduğunu düşünmüyorum. Bu şahıslar Meral hanımın yanından gelerek bana bu hareketi yaptı ve bana hareket ettiler. Beni darp ederek bana hakaret eden ismini bilmediğim bu şahıslardan davacı ve şikayetçiyim"

Mağdur vatandaş olay ardından hastaneye götürülerek ilk tedavisi yapıldı. Özcan, şikayetçi oldu. 

İYİ Parti'li bazı isimler geçtiğimiz günlerde İHA muhabirini dövdükleri için gündeme gelmişlerdi.
 

Kaynak: AHaber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading