İstiklal Caddesi'nde 120 düzensiz göçmen yakalandı
Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde, yurda kaçak yollarla giren ve yasal kalış hakkı bulunmayan 120 düzensiz göçmen yakalandı.
Son günlerde siyasetin bir numaralı tartışma konusu olan düzensiz göçmenlerle iglili Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün gece İstiklal Caddesi'nde denetime çıktyı. Ekipler, İstiklal Caddesi ve çevresinde yabancı uyruklu kişilere yönelik gerçekleştirilen uygulamada vize ihlali, illegal giriş ile kimlik ve yol seyahat izni gibi belgeler kontrol edildi.
120 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
Kontrollerde çok sayıda yabancı uyruklu kişinin sorgulamasını yapan ekipler, yurda giriş yapan ve yasal kalış hakkı bulunmayan 120 düzensiz göçmeni yakaladı.
SINIR DIŞI EDİLECEKLER
Düzensiz göçmenlerin emniyetteki işlemlerinin ardından sınır dışı işlemlerinin yapılması için Tuzla Geri Gönderme Merkezine sevk edildiği öğrenildi.