Yandex Metrica

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği tatlı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en sevdiği tatlı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftar programında konuştu. Erdoğan, ramazan ayında sevdiği ve 'eksik' etmediği tatlının güllaç olduğunu belirtti.

Genel

24.04.2024, 14:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdu’nda katıldığı iftardan sonra hizmetleri ve yapacaklarıyla ilgili birçok açıklamalarda bulundu. 

Geçtiğimiz günlerde Hakkari'ye yaptığı ziyaret hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yediği ve ramazan ayında en sevdiği tatlıyı açıkladı.

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

"GÜLLACI RAMAZANDA EKSİK ETMEM"

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversitelilere hitaben şöyle konuştu:

"Hakikaten, şimdi ülkemizin her vilayetinde üniversitemiz var. Geçen hafta Hakkari'deydim. Hiç haber vermeden biz Hakkari'ye gittik. Orada iftarımızı askerimizle beraber yaptık. Ondan sonra dedik ki şöyle bir Yüksekova'da şehir merkezine inelim. Baktık ki maşallah öğretmenler, gençler hepsi beraber orada bir pastanede oturuyorlar. Biz de onların yanında masaya oturduk. Gerek Milli Savunma Bakanım, gerek Kuvvet Komutanlarım, hep beraber oturduk gençlerimizle, hocalarımızla orada şöyle bir akşam, onların da tatlısı bayağı güzeldi maşallah. Güzel yapmışlar, güllaçları güzeldi. Baklavaları falan da güzeldi. Benim tabii baklavayla pek aram yok ama güllacı ramazanda eksik etmem. Bu akşam da nitekim burada güllaçla başladık. Eline sağlık arkadaşların, güllaç güzel olmuş."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading