Yandex Metrica

İstanbullunun bitmeyen çilesi: Altunizade'deki metrobüs durağında izdiham! 

İstanbullunun bitmeyen çilesi: Altunizade'deki metrobüs durağında izdiham! 

CHP'li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'yönetemediği' İstanbul'da yine insanlar bir izdiham gününe uyandı. Sabah saatlerinde iş ve okula yetişmek için metrobüs durağına gelen vatandaşlar araç yetersizliği sebebiyle oluşan yoğunluktan adım atacak yer bulamadı. 

Genel

23.01.2024, 20:50

Altunizade metrobüs durağında sabah saatlerinde yolcu yoğunluğu yaşandı. Gittiği her şehirde vatandaşların haline üzüldüğünü dile getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşlara sorunlarını çözmeyi vaad ederken İstanbullunun derdine derman olamadı. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

KRİZ YAŞANDI

Alışılmış yürüyen merdiven arızasının yanında bir de yetersiz araç problemi vatandaşları çileden çıkardı. Hamile, yaşlı ve engellilerin kullanması için yapılan asansör ve yürüyen merdivenler, kentin birçok metro ağında arıza yapıyor. Vatandaşlar yüksek merdivenleri inip çıkmak durumunda kalırken, bu kez de Altunizade metrobüs durağında bir kriz yaşandı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

EKREM İMAMOĞLU İSYANI

İstanbul halkı işe gitmek için sıkıntı yaşarken Ekrem İmamoğlu'nun sık sık seyahat etmesi vatandaşı çileden çıkardı. İşe okula getişmek için yola çıkan vatandaşlar ulaşımlarını sağlayamadı. Altunizade durağındaki yoğunluğu, İBB'nin ulaşım araçları yine karşıyalamadı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading