Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'u şiddetli yağmur vurdu! Araba suya gömüldü yüzerek kurtuldu

İstanbul'u şiddetli yağmur vurdu! Araba suya gömüldü yüzerek kurtuldu

İstanbul, Avrupa yakasında kuvvetli sağanak yağışı etkili oluyor. Aniden bastıran yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Bayrampaşa'da alt geçitte bir araç mahsur kaldı.

Genel

23.01.2024, 17:33

İstanbul'un bazı kesimlerinde devam eden sağanak, hayatı olumsuz etkiliyor. Kentin Anadolu ve Avrupa yakalarındaki birçok ilçesinde aniden başlayan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Vatandaş zor anlar yaşadı
Yağış nedeniyle kentteki bazı noktalarda meydana gelen su birikintileri ve baskınlar, araçların ilerlemesini zorlaştırırken, trafik yoğunluğu da oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, otobüs durakları ve kapalı alanlara geçerek korunmaya çalıştı.

Bayrampaşa'da alt geçidi su bastı
Yağışın etkisiyle Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin önündeki alt geçidi su bastı. O sırada alt geçitte seyir halindeki bir otomobil, mahsur kaldı. Araçta bulunan yaşlı kadın ve bir kişi, yüzerek kendilerine ulaşan vatandaşlar tarafından kurtarıldı. İtfaiyenin bölgedeki çalışması sürüyor. Aynı bölgedeki metro istasyonuna giden yolda da su taşkını yaşandı.

Araç suya gömüldü
Esenyurt, Fatih, Kağıthane ve Beykoz başta olmak üzere birçok ilçede aniden etkili olan yağış nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bayrampaşa'da alt geçitte bir sürücü kursuna ait araç, suya gömüldü. Aracın içindekiler yürüyerek çıktı.

İşte objektiflere yanısıyan diğer kareler...


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading