Yandex Metrica

İstanbul'u gezen köpek Boji barınaklara da gider mi?

İstanbul'u gezen köpek Boji barınaklara da gider mi?

İBB günlerdir İstanbul'u gezen köpek Boji ile birlikte anılıyor. Köpeğe bakım yapıp çip takan İBB sosyal medya hesapları üzerinden 'hayvan dostu belediye' imajı oluşturmaya çalışıyor. İBB'nin Boji kampanyası bir barınaklardan gelen vahşet görüntülerini unutturmak için bir PR çalışması.

Genel

09.02.2024, 20:11

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB günlerdir İETT'nin resmi sosyal medya hesabı, İBB'nin fonladığı sosyal medya fenomenleri ve haber kanalları aracılığıyla toplu ulaşım araçlarıyla İstanbul'u turlayan köpek Boji'yi gündemde tutuyor. Bu 'sempatik' hayvanseverlik aslında İBB'nın bir skandalını unutturmak amacıyla yapılan bir PR kampanyası. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

İBB'NİN KÖPEKLİ ŞOVU

Boji aslında bir süredir sosyal medya kullanıcılarının görüntülerini paylaşarak gündem olan, tramvay, metrobüs ve vapur kullanarak İstanbul’u gezen sıra dışı bir köpekti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada 'gezgin köpek' olarak tanınan Boji'yi reklam yüzü yaptı. 

Kangal çoban kırması olan gezgin köpeğin bakımını yapan İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Boji'nin derisinin altına yerini kolayca tespit edebileceği bir mikroçip taktı. 

ibb boji

Boji'yi tekrar toplu ulaşım araçlarına bırakan İBB, gezgin köpeğe bir de Twitter hesabı açtı. Ekrem İmamoğlu'nu, İBB Sözcüsü Murat Ongunu ve İBB'ye ait şirketleri takip eden hesabın birkaç günde 50 bini aşkın takipçisi oldu. Metro İstanbul Müşteri İlişkiler Müdürlüğü, İBB'nin reklam yüzü haline getirilen gezgin köpeği telefondan an be an takip edebiliyor. Gittiği yerde köpekleri çekilip sosyal medya hesabına yükleniyor. 

boji

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

BOJİ BARINAKLARI DA ZİYARET EDER Mİ?

Oysa tüm bu 'sempatik' ve hayvan dostu manzaralar İmamoğlu yönetimindeki İBB'nin uzun süredir skandallarla gündemde olan barınak rezaletini örmek için bulunmuş bir formül. Günlerdir sosyal medya fenomenleri üzerinden 'hayvan dostu İBB' PR'ı yaptıran İmamoğlu, yüzlerce köpeği barınaklarda telef etti. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

TUZLA'DAKİ BARINAK VAHŞETİ HAFIZALARDA

İstanbul Tuzla'da Tepeören Mahallesi'nde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi'nin yakınındaki bahçede kazılmış çukur içerisinde, çürümeye bırakılmış onlarca kedi ve köpek cesedi hala hafızalarda. Onlarca köpeğin poşetlerde yakılmış şekilde, kazılan çukurlara atıldığı bakımevi aslında İBB'nın hayvanlara yönelik duyarsızlığının da kanıtı niteliğinde. 

ibb tuzla barinak

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

BAĞIRSAKLARI DIŞARI ÇIKAN KÖPEK VAHŞETİ

Yakın zamanda yaşanan bir başka örnek, İstanbul Esenyurt'tan. İBB'nin kısırlaştırma tedavisi uyguladığı bir sokak köpeğinin bağırsakları dışarı çıkmış halde sokaklarda gezdiği skandal görüntüler sosyal medyaya yansımıştı. 

Köpeğe İBB tarafından yapıldığı belirlenen tedavinin tamamlanmadığı, zavallı köpeğin daha sonra öldüğü belirlenmişti. Konuyla ilgili sosyal medyadan İBB ve İmamoğlu'na tepki yağmıştı.  

ibb esenyurt barinak

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading