Yandex Metrica

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nda gerilim! Başkana idam ipi attılar

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası'nda gerilim! Başkana idam ipi attılar

Bugün toplanan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Genel Kurulu'nda gergin anlar yaşandı. Başkan adaylarından İrfan Öztürk, başkan olan Eyüp Aksu'ya 'Bizi bitirdiniz, bizi ite-köpeğe mahkum ettiniz' diyerek idam ipi fırlattı.

Genel

23.01.2024, 18:39

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) Olağan Genel Kurulu bugün toplandı. Gergin başlayan kurulda ilk olarak taksiciler yumruk yumruğa kavga etti. Polis ekiplerinin araya girmesi ile taraflar sakinleştirildi. 

Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Eman Muzaffer kimdir? Müge Anlı'ya katılan İman'ın hikayesi nedir? Haberi Görüntüle

'BİZİ İTE-KÖPEĞE MUHTAÇ ETTİNİZ'

Sakinliğin sağlanmasının ardından bu sefer de idam ipi polemiği yaşandı. Başkanlık seçimleri yapılan genel kurulda adaylardan İrfan Öztürk kürsüdeki konuşması sırasında, halihazırda başkanlık görevini sürdüren Eyüp Aksu'ya doğru konuşarak, "Bizi bitirdiniz, bizi ite-köpeğe mahkum ettiniz. Bizi astınız. Bizi parçaladınız ama bugün son gün" diyerek idam ipi fırlattı. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

KURULDA GERİLİM ZİRVEDEYDİ

Genel Kurul toplantısında seçim yarışması sürerken sık sık kavga yaşandı. Adaylar arasında Eyüp Aksu, Yahya Uğur, Zeynep Kılıç, İrfan Öztürk ve Yaşar Arabul, bulunurken, İrfan Öztürk'ün Eyüp Aksu'ya idam ipi fırlatarak tepki göstermesi gerilimi tırmandırdı. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

YÖNETİM YOLSUZLUK YAPIYOR İDDİASI 

Konuşmasına devam eden İrfan Öztürk, mevcut yönetimin yolsuzluk yaptığını iddia ederek, tepki gösterdi. 

Öztürk konuşmasında, babasının da taksici olduğunu 59 yıldır taksicilik yaptığını fakat diğer adayların taksicilik yapmadığını iddia etti. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

BAŞKANA İDAM İPİ ATTI 

İrfan Öztürk, "Yapacağım hamleden dolayı özür diliyorum. Bizi bitirdiniz, bizi ite-köpeğe mahkum ettiniz. Bizi astınız. Bizi parçaladınız ama bugün son gün. Bu yağlı urganın benim boynuma asılı değil, bu yağlı urganın Eyüp Aksu'nun boynuna asılması için bunu atıyorum" diyerek Eyüp Aksu'ya doğru idam ipi attı. Öztürk'ün idam ipi atması sonrası salondaki gerilim tırmanırken, Eyüp Aksu'nun kürsüye çıkarken idam ipini yerden alarak hiçbir şey demeden kürsüye bıraktığı görüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading