Yandex Metrica

İstanbul Sultanbeyli'de vahşet! Annesini boynunu keserek öldürdü

İstanbul Sultanbeyli'de vahşet! Annesini boynunu keserek öldürdü

İstanbul Sultanbeyli'de Orhan Oruçgüney isimli şahıs, tartıştığı annesi Gülbeyaz Oruçgüney'in bıçakla boynunu kesti. Kadın hayatını kaybederken, Orhan Oruçgüney gözaltına alındı.

Genel

09.03.2024, 22:09

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde kan donduran bir cinayet işlendi. Orhan Oruçgüney isimli şahıs, tartıştığı annesi Gülbeyaz Oruçgüney'in boynunu kesti.

Olay, Fatih Mahallesi Çağlar Caddesi'ndeki evde meydana geldi. Orhan Oruçgüney isimli kişi, annesi Gülbeyaz Oruçgüney ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

ANNESİNİN BOYNUNU KESTİ

Şüpheli bıçakla annesinin boynunu kesti. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Gülbeyaz Oruçgüney'in öldüğü tespit edildi.

Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Meteorolojiden 17 il için sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek! Haberi Görüntüle

GÖZALTINA ALINDI

Orhan Oruçgüney gözaltına alınırken, bıçağa el konuldu. Ekiplerin incelemeleri devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading