Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul Esenyurt'ta yangın faciası! 4 çocuk hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt'ta yangın faciası! 4 çocuk hayatını kaybetti

Son dakika haberleri... İstanbul Esenyurt’ta binanın bodrum katındaki dairede çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti.

Genel

09.02.2024, 22:00

 İstanbul Esenyurt’ta ikamet eden Suriye uyruklu ailenin yaşadığı Üçevler Mahallesi 887. Sokak’taki binanın bodrum katında bulunan dairede elektrikli sobadan kaynaklanan yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis, sokakta güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangın söndürüldü.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

4 ÇOCUĞUN CENAZESİNE ULAŞILDI 

İtfaiye ekipleri tarafından bodrum katta yapılan incelemede Besme Hammud(5), Şahin Hammud(9), Ahmet Hammud(9) ve Selva Hammud'un(1) cansız bedenlerine ulaşıldı. Polis ekipleri dairenin bulunduğu sokağa güvenlik şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri de dairede inceleme yaptı. Yapılan incelemenin ardından 4 çocuğun cenazesi ambulansla morga kaldırıldı. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

ANNE VE ÇOCUĞU SON ANDA KURTARILDI

6 kişinin yaşadığı dairede yangın sırasında anne Fatma Hammud'un (35),  2 yaşındaki Şakkur Hammud'u da alarak kendisini güçlükle dışarıya attığı, diğer çocuklarını ise kurtaramadığı öğrenildi. Yangında yaralanan anne ve bir çocuğu Küçükçekmece'deki Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı kadının kocasının ise cezaevinde olduğu öğrenildi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

'5 ÇOCUK BİR ANNE YAŞIYORDU'

Yangın çıkan dairenin üst katında oturan Mustafa Demir ise "Çok duman vardı, kendimizi zor dışarı attık. Duman nedeniyle müdahale edemedik. 5 çocuk bir anne yaşıyordu dairede. Çocukların da en büyüğü 10 yaşındaydı" dedi. 

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

YÜREK BURKAN KARE

4 çocuğun hayatını kaybettiği yangında olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Çocuklardan geriye kalan ayakkabılarının fotoğrafı ise yürek burktu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading