Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da "Yeditepe Huzur" denetimi yapıldı

İstanbul'da "Yeditepe Huzur" denetimi yapıldı

İstanbul'da bugün akşam saatleri itibarıyla "Yeditepe Huzur" denetimi kapsamında sürücü ve yolculara yönelik kontroller yapıldı.

Genel

23.01.2024, 18:03

Bugün saat 19.00 itibarıyla Kadıköy, Fatih ve Beyoğlu ilçeleri başta olmak üzere İstanbul’un birçok noktasında "Yeditepe Huzur" uygulaması kapsamında polis ekiplerince denetimler gerçekleştirildi.

Uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Sabiha Gökçen ve İstanbul havalimanları ile Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra Özel Harekat polisleri katıldı.

Helikopterle havadan desteklenen uygulamalarda, kontrol noktalarında durdurulan araçtakilere kimlik kontrolü yapan ekipler, şüpheli gördükleri kişilerin üstünü aradı.

Denizde denetim yapan Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri de Haliç ve Ortaköy açıklarında balıkçı ve tur teknelerini durdurarak evrak kontrolü yaptı.

Taksim Meydanı'ndaki uygulamada ise trafik ekipleri sürücü ve araçların belgelerini incelerken, asayiş ekipleri de kişi ve araçlara yönelik arama yaptı.

Kent genelinde uygulanan denetimler, saat 21.00’de sona erdi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading