Yandex Metrica

İstanbul'da yaşıyorsanız hak sahibisiniz! Bu formu dolduran 500 TL'lik nakit ya da erzak yardımına kavuşacak

İstanbul'da yaşıyorsanız hak sahibisiniz! Bu formu dolduran 500 TL'lik nakit ya da erzak yardımına kavuşacak

İBB, başlattığı uygulama ile birlikte 500 TL'lik nakdi veya erzak yardımı ile vatandaşlara destek oluyor. İşte şartlar...

Genel

23.01.2024, 20:39

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedeler için harekete geçti. Askıda fatura uygulaması ile depremzedelerin fatura ödemeleri için maddi yükü azaltılmış olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden askıda fatura uygulaması ile ilgili olarak bilgi edinilebilir. Bu uygulamayla depremzedelerin fatura yükünden kurtulması amaçlanıyor.

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

150 BİN GIDA KOLİSİ

İBB, İstanbul'daki ihtiyaç sahibi ve afet bölgelerinden gelen ailelere 150 bin gıda kolisi desteği sağlayacak. Gıda kolilerinde un, yağ, pirinç, bulgur, nohut, mercimek, makarna, salça, çay, şeker, zeytin ve tuz gibi temel ihtiyaçları karşılayacak ürünler yer alacak.

Bunun yanında İBB, Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine nakit yardımı yapacak. 160 bin kişiye 500 TL nakit yardım sağlanacak. Şehit-gazi yakını ve engellilere toplam 12 milyon 550 bin TL değerinde market kartı desteği verilecek. İBB, İstanbul'un çeşitli meydanlarında 17 bin kişilik iftar yemeği ve 7 bin 600 kişilik sahur yemeği dağıtacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading