Yandex Metrica

Sitede Ara

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı dev operasyon! 30 adrese baskın yapıldı

İstanbul'da uyuşturucu tacirlerine eş zamanlı dev operasyon! 30 adrese baskın yapıldı

İstanbul'un Başakşehir, Avcılar ve Esenyurt ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

Genel

01.03.2024, 15:35

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri 30 aderese eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

3 İLÇEDE 36 KİŞİYE YÖNELİK BASKIN YAPILDI

Adresleri önceden belirlenen 36 kişiye yönelik 3 ilçede 30 adrese baskın yapıldı. Operasyona özel harekat polislerinin yanı sıra polis helikopteri de destek verdi. Operasyon sonucu, baskın yapılan adreslerde çok sayıda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Operasyon yapılan adreslerden biri de Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katı oldu. Eve giren polisler, içeride arama yaptı. Gözaltına alınanlar, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading