Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat: İstanbulkart artık bu şekilde kullanılacak! Hemen işlemlerinizi yapın

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar dikkat: İstanbulkart artık bu şekilde kullanılacak! Hemen işlemlerinizi yapın

İstanbulkart kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama duyuruldu. Mobil uygulama sisteminde güncelleme yapılırken TL yükleme işlemlerinde de değişiklik yapıldığı aktarıldı. İstanbulkart'a para yüklemek isteyenler artık bu şekilde yükleme yapabilecek...

Genel

23.01.2024, 20:50

İstanbulkart kullanan vatandaşların daha hızlı işlem yapabilmek için kullandığı mobil uygulamada güncellemeler yapıldı. Android ve iOS için sunulan yeni paket kapsamında; kartlara otomotik TL yükleme seçeneği getirildi. Uygulama ile kullanıcıların daha hızlı işlem ve daha rahat ulaşım sağlamasını amaçlayan BELBİM, İstanbulkart işlemlerinde değişiklikler yaptı.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

OTOMATİK TL YÜKLEME

İstanbulkart mobil uygulamasına yapılan yeni güncelleme ile birlikte, kart bakiyesi belirli bir limitin altına indiğinde otomatik olarak yükleme işlemi yapılacak. Bunun yanı sıra kullanıcıların güvenliğini artırmak için yeni özellikler de sunuluyor. Örneğin artık mobil uygulamaya giriş yaparken yapılan başarısız giriş sayıları da artık gösterilecek. Bu kapsamda, Android ve iOS için yapılan performans iyileştirme çabaları ile daha güvenli bir hizmet sağlanacak. 

38.3 MB boyutundaki İstanbulkart Mobil 3.1.6 versiyonunda sunulan yenilikler şu şekilde:

  • Otomatik TL yükleme,
  • Başarısız girişlerin görüntülenmesi.

Yeni güncelleme ile birlikte kullanıcılar, kart bakiyeleri belirli bir limitin altına indiğinde kart yüklemesi için 'otomatik TL yükleme' talimatı oluşturabilecek. Ayrıca uygulamayı kullanan kullanıcıların sisteme başarısız girişleri de ana sayfada gösterilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading