Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da ikinci kılıç vakası! 60 santimetre uzunluğundaki kılıç kemerinin altından çıktı

İstanbul'da ikinci kılıç vakası! 60 santimetre uzunluğundaki kılıç kemerinin altından çıktı

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, bekçilerin durdurduğu kişinin üzerinden kemer görünümlü kılıfın içinden 60 santimetrelik kılıç çıktı. Şaşkına dönen bekçiler şüpheliyi gözaltına aldı.

Genel

22.03.2024, 04:23

Türkiye, Başak Cengiz'in sokak ortasında tanımadığı bir psikopat tarafından kılıçla katledilmesinin şokunu üstünden atamamışken bir skandal daha yaşandı.

DHA'nın haberine göre Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Gece Kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçileri dün akşam saatlerinde Güvercintepe Mahallesi'nde, şüphelendikleri yabancı uyruklu bir kişiyi durdurdu.

İstanbullular için 15 Mart uyarısı! Tedbirini almayan resmen yanacak: Avcılar,... Haberi Görüntüle

KEMERDEN KILIÇ ÇIKTI

Üst araması yapan ekipler, kişinin üzerindeki kemeri çıkardı. Kemerin içinde 60 santimetre uzunluğunda kılıç çıktı. Gözaltına alınan yabancı uyruklu kişi, ifadesi alınmak üzere polis merkezi amirliğine götürüldü.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

İÇECEK KUTUSUNDAKİ DETAYA DİKKAT

Esenler'de ise bekçiler, sokak üzerinde bir kişiyi durdurdu. Üst araması yapılan kişinin elindeki içecek kutusu, bekçilerin dikkatini çekti. İçinin boş olduğunu fark eden bekçiler, kutuyu kırarak, gizli bölmede bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

İL GÖÇ İDARESİNE TESLİM EDİLDİ

Yabancı uyruklu şüpheli, emniyette ifadesinin alınmasının ardından gerekli işlemlerin yapılması için İl Göç İdaresine teslim edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading