Yandex Metrica
SON DAKİKA
İstanbul'da 3 kişiyi vurup 2 polisi yaralayan seri katilin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da 3 kişiyi vurup 2 polisi yaralayan seri katilin yeni görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'da 3 kişiyi öldürüp, 2 polisi yaralayan seri katil Güven Güler adliyeye sevk edildi. Saldırganın Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürüldüğü öğrenildi. Saldırganın yakalanma anına ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı.

Genel

16.02.2024, 14:10

İstanbul'da Başakşehir ve Küçükçekmece'de işlediği seri cinayet ve yaralama olaylarının ardından iki polisi yaraladıktan sonra saklandığı viyadük altında yakalanan Güven Güle, adliyeye sevk edildi. Saldırganın Küçükçekmece Adalet Sarayı'na götürüldüğü öğrenildi. Saldırganın yakalanma anına ilişkin görüntüler basınla paylaşıldı

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

17 YAŞINDAKİ ŞÜPHELİ CİNAYETLERİ GÖRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ 

Şüpheliyle birlikte gözaltına alınan arkadaşı 17 yaşındaki A.Ü. ise poliste verdiği ifadesinde şüphelinin işlediği iki cinayette ve polisler dahil yaralama olaylarında yanında olduğunu itiraf etti. 17 yaşındaki A.Ü. ifadesinde şüpheliyle Ergül Maden'i öldürdükten sonra yolda karşılaştığını anlatarak, "Bana Küçükçekmece'de bir arkadaşımıza gitmemiz gerektiğini söyledi. Birlikte oraya gittik. Kapıyı babası açtı. Ona arkadaşımızı sorduğumuzda bize 'Onu ne yapacaksınız. Evde yok' deyince Güven silahını çekerek onu vurdu" dedi. A.Ü. daha sonra onunla birlikte oradan kaçtıklarını anlattı.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

"YENGESİNİ BİZİ İÇERİ ALMAYINCA ÖLDÜRDÜ"

Bu cinayetin ardından Güven Güler'in amcasının evine gittiklerini anlatan A.Ü. "Orada kapıyı yengesi açtı. İçeri girmek istedi. Onu içeri almak istemeyince silahını çıkarıp ona ateş etti. Silah sesi üzerine üst kattan iki kişi indi. Onlara da ateş etti. Sonra oradan hızla uzaklaştık" dediği belirtildi.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

"POLİSLERE KİMLİK SORUNCA ATEŞ ETTİ"

Daha sonra kaçarken Fatih bölgesinde polislerle karşılaştıklarını anlatan A.Ü. "Bize polis olduklarını söyleyerek yaklaştıkları ve kimlik göstermemizi istediler. Yine silahını çekerek onlara ateş etmeye başladı. Ben bütün olaylara tanıklık ettim" dediği öğrenildi.

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİNİN BAŞINDA MERMİ ÇEKİRDEĞİ VARMIŞ

Öte yandan, Cinayet Büro Amirliğinde yapılan soruşturma sırasında şüpheli Güven Güler'in 6 ay önce amcası M.G. tarafından, uyuşturucuyu evine sakladığı iddiasıyla vurulduğu tespit edildi. Amca M.G.'nin bu olayın ardından tutuklanarak cezaevine konulduğu belirtildi. Başından vurulan Güven Güler'in ise 3 ay hastanede tedavi gördüğü, tehlikeli olduğu için başındaki mermi çekirdeğinin çıkarılamadığı öğrenildi.

Bugün iki sefer iptal edilmişti! THY ile yolculuk yapacaklara duyuru:... Haberi Görüntüle

SİLAHI BALİSTİK İNCELEMEDE

Bu arada şüpheli Güven Güler'le birlikte ele geçirilen 9 mm çapında el yapımı tabancanın başka olaylarda kullanılıp kullanılmadığının tespiti için Kriminal Polis Laboratuvarı'nda incelemelerin sürdüğü öğrenildi. Güven Güler, A.Ü. ve diğer şüphelinin yarın günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading