Yandex Metrica

İstanbul'da 2 trafik teröristi eşi ve çocuğunun önünde sürücünün yüzünü tanınmaz hale getirdi

İstanbul'da 2 trafik teröristi eşi ve çocuğunun önünde sürücünün yüzünü tanınmaz hale getirdi

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde 2 kişi, trafikte tartıştıkları sürücüyü eşinin ve çocuğunun gözleri önünde feci şekilde dövdü. Sürücünün sol gözü tamemen kapanırken ağzı yüzü kanlar içinde kaldı. Yoldan geçen diğer vatandaşlar saldırganları kayda aldı. Tepkilere yanıt veremeyen trafik teröristlerinin korku dolu bakışları kameraya yansırken bulundukları araçla hızlıca olay yerinden kaçtıkları gözlendi.

Genel

23.01.2024, 19:10

Sosyal medyada infial oluşturan görüntüler İstanbul'da yaşandı. Beylikdüzü ilçesinde iki trafik teröristi henüz öğrenilemeyen bir sebeple önünü kestikleri bir vatandaşı eşi ve çocuğunun gözü önünde öldüresiye dövdü. Olay yerinde olan vatandaşlar magandalara çok sert tepki gösterdi.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR SERT TEPKİ GÖSTERDİ: NİYE DALIYORSUNUZ İKİ KİŞİ BİR ADAMA?

Olay sonrası bir vatandaşın şehir eşkıyalarını kayda aldığı görüntülerde, "Niye dalıyorsunuz 2 kişi bir adama? Yakışıyor mu delikanlı adama? Kalıbından utan. İki kişi birine saldırın. Böyle devam edin. Karakolda da ifade verirsiniz. Plakanızı aldım ben sizin" ifadeleriyle çıkıştı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

"ÇOCUĞU ÖNÜNDE PERİŞAN ETTİLER"

O anları görüntüleyen vatandaş, ardından 2 saldırgan tarafından feci şekilde darp edilen yaralıyı çekerek, "Adamın hali bu. Hanımı da burada. Çocuk da var. Çocuğu önünde adamı perişan ettiler." dedi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

KAÇAN EŞKIYALARA KÜFÜR EDİLDİ

Tepkiler sonrası korkuya kapılan zanlılar hızlıca olay yerinden kaçtı. Eşinin ağladığı kameraya yansırken darp edilen mağdur adamın, "Arabaya izin vermeyin gidiyor" dediği duyuluyor. Öte yandan kaçtıkları aracın plakasının "34 JD 9216" olduğu gözlenirken vatandaşların saldırganlara küfür ettiği duyuldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading