Yandex Metrica

İstanbul Adalet Sarayı önünde sıcak saatler! Polise bıçakla saldırdı

İstanbul Adalet Sarayı önünde sıcak saatler! Polise bıçakla saldırdı

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde nöbet tutan polislere saat 10.45 sıralarında bir kişi bıçakla saldırdı. Saldırgan bacağından vuruldu. Olay yerinde polis geniş güvenlik önlemi aldı.

Genel

23.01.2024, 18:39

İstanbul'da Çağlayan Adliyesi'nin önünde sıcak saatler yaşandı. Adliye önünde polise bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırgan bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

POLİS MEMURUNU BIÇAKLADI

Çağlayan Adliyesi önündeki bariyerlerden atlayan henüz ismi öğrenilemeyen 18 yaşındaki bir genç, nöbet tutan polis memurunu bıçakla yaraladı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN VURULDU

Olayı gören çevredeki diğer polisler, silahla ateş ederek saldırganı bacağından vurdu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan polis memuru ve zanlıyı hastaneye kaldırdı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Bugün saat 10.50 sıralarında M.G. adlı şahıs, Kâğıthane İlçesi Çağlayan Adliyesi önünde nöbetçi güvenlik görevlisine bıçaklı saldırıda bulunmuştur. Güvenlik görevlilerimizce sözlü ve havaya ateş etmek suretiyle yapılan uyarılara uymayan şahıs, bacağından vurularak yakalanmış ve hastaneye sevk edilmiştir. Olaya müdahale esnasında seken merminin isabet etmesiyle yaralanan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memuru M.F.Y. hastaneye sevk edilmiştir. Konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır." denildi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading