Yandex Metrica

İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır görevden alındı

İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır görevden alındı

Zarar, kredi, arıza gibi gelişmelerle gündeme gelen İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan kuruluşlardan İSPARK, 100 milyonu aşan miktardaki zararıyla beraber şimdi de genel müdürü Murat Çakır'ın görevden alınmasıyla gündemde. Peki 100 milyon nerede?

Genel

07.04.2024, 20:20

2019'da gerçekleştirilen yerel seçimlerden sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu ve yönetimi başarısızlıkları ve İstanbulluların sorunlarına karşı duyarsızlığıyla konuşulurken, yeni yeni iddialar da gün yüzüne çıkıyor.

100 milyonun üzerinde zararla iflasın eşiğine gelen İSPARK konusu yılan hikayesine dönerken, şimdi de İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden gideceği, giderken de 100 milyon zararı birlikte sağladıkları bazı isimlerin beraberinde gideceği iddiaları gündeme gelmişti.  Sosyal medyada yer verilen bu iddialara göre Genel Müdür Murat Çakır'la beraber Satın Alma Müdürü, Muhasebe Müdürü, İSBİKE Müdürü ve İnsan Kaynakları Müdürü de görevden gidecekler arasındaydı ve bugün konuya ilişkin bir gelişme yaşandı. İSPARK’ın Genel Müdürü Murat Çakır’ın görevden alındığı öğrenildi. 

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

ATAKLI "İFLAS EDİYOR"  DEMİŞTİ, ONGUN KÂRDA

Hakkında çıkan zarar ettiği haberleriyle gündemde olan İSPARK, için gazeteci Can Ataklı da konuşmuş ve İSPARK'ın iflasa sürüklendiğini, konkordato ilan edebileceğini iddia etmişti. Buna karşın İBB'nin her hatasında olduğu gibi bunun da üstünü örten ifadeler kullanan İBB Sözcüsü Murat Ongun ise Ataklı'nın iddialarını yalanlamış, 2021 yılında İSPARK'ın pandemiye rağmen kâra geçeceğini söylemişti. 

Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı) hangi ilde? Suluca köyü nerede? Tarkan'ın Trendyol reklamındaki köyler (Kürkçüler, Yürekli, Dağcı)... Haberi Görüntüle

"İSPARK 1 YILDA NASIL 100 MİLYON ZARAR ETTİ?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, İSPARK'ın iflasın eşiğinde olduğu haberleri üzerine, İBB'deki israfa dikkat çektmiş ve 500 kişilik çalışanın olduğu şirkette nasıl olur da 44 bin 995 kişiye maaş ödendiğinin hesabını sormuştu. Partizanlık refleksiyle hareket eden ve 13 bin kişiyi işten çıkarıp, 44 bin kişiyi işe alan İBB'ye belgelerle hesap soran Göksu, CHP'nin gerçek dışı şeffaflık anlayışına dikkat çekmişti.

Diğer taraftan, görevden alınan İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır'ın tatilde olduğu haberleri de konuşulanlar arasında.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading