Yandex Metrica

Sitede Ara

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında canlı yayın kavgası! Köşe kapmaca oynuyorlar

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında canlı yayın kavgası! Köşe kapmaca oynuyorlar

Kılıçdaroğlu'nun tv100'de saat 20:00'da yapılması planlanan canlı yayını, İmamoğlu'nun aynı saatte Uğur Dündar'ın programına katılmasıyla birlikte başka bir kuşağa alındı.

Genel

14.02.2024, 18:25

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasındaki mücadele şimdi de ekranlara yansıdı. İkili, kanal kanal dolaşırken artık köşe kapmaca oynuyor. 

Kılıçdaroğlu dün tv100 canlı yayınına katılarak özel bir röportaj verdi. Röportajın cuma günü saat 20:00'da yayınlanacağı günler öncesinden duyurulmasına rağmen İBB Başkanı İmamoğlu devreye girince her şey değişti. 

TELE 1 televizyonu, Uğur Dündar'ın sunduğu Demokrasi Arenası'nda Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarda bulunacağını duyurdu. İmamoğlu'nun canlı yayında konuşacağı saat ise Kılıçdaroğlu'nun tv100 yayınına katılacağı saatle aynıydı: 20:00

MedyaRadar'ın dikkat çektiği habere göre, gelişmeyi gören tv100 yönetimi, Kılıçdaroğlu'nun katılacağı canlı yayını sabah saatlerine çekmek zorunda kaldı ve saat 20:00'da yayınlanacağı önceden duyurulmuş program sabah saat 10:00'da yayına alındı. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'DOZERİN BAŞINDA MI DURACAK?'

Kılıçdaroğlu, buradaki açıklamasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile yaşadığı gerilimi gözlerden saklama konusunda gayret göstermeye devam etti. Hatta Kılıçdaroğlu, İngiliz büyükelçi ile yediği yemek konusunda İmamoğlu'nun "Genel başkana bilgi vermedim" demesine rağmen sözkonusu buluşmadan haberdar olduğunu ileri sürdü. 

CHP Lideri bu yöndeki bir soruya, "Ekrem Bey'in üzerine baskı kurmaya çalıştılar. Ekrem Bey'in Büyükelçi ile yediği yemekten elbette haberim var, kaldı ki gidip dozerin başında mı duracak? Zaten çok iyi bir yönetim sergiliyor" dedi. 

TELE 1'deki programda Ekrem İmamoğlu ise Uğur Dündar'ın "Tekrar seçim olsa (İstanbul Belediye Başkanlığını) yine kazanabileceğine inanıyor musunuz?" sorusunu kısa bir cevapla geçiştirdi. "Aynı farkla kazanmak beni üzer, ben onun çok daha üstünde oy alacağımızı görüyorum. Bugün İstanbul'da genç nüfusun bize nasıl sarıldığını ben yaşıyorum" diyen İmamoğlu, terör örgütü DEAŞ'ın kendisine yönelik suikast planı olduğundan bahsetti. 

MOBESE kayıtlarının sızdırılmasına tepki gösteren İmamoğlu'nun, Rumelikavağı'ndaki Balıkçı Kahraman'da İngiliz Büyükelçi Dominic Chilcott'la rakı-balık ziyafetini gösteren fotoğrafları kimlerin servis ettiği konusuna yine değinmemesi dikkat çekti. 'Ekremciler' ve 'Kemalciler' şeklinde ikiye ayrılan CHP'de İmamoğlu'nun Kılıçdaroğlu'na yakın bir ekip tarafından izlendiği ve fotoğrafların da bu ekip tarafından sosyal medyada servis edildiği öne sürülmüştü. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading