Yandex Metrica

İki kardeş 15 dakika arayla koronadan hayatını kaybetti

İki kardeş 15 dakika arayla koronadan hayatını kaybetti

Samsun'da koronavirüs tedavisi gören laboratuvar teknikeri Elif Aydın Yamak ile ablası İlknur Ünal, 15 dakika arayla hayatlarını yitirdi.

Genel

23.01.2024, 22:00

Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli laboratuvar teknikeri Elif Aydın Yamak ile aynı hastanenin kantininde çalışan ablası İlknur Ünal, 1,5 ay önce rahatsızlandı. Koronavirüs testleri pozitif çıkan kardeşler evde tedaviye alındı. Bir süre sonra durumları ağırlaşan Elif Aydın Yamak ile İlknur Ünal, Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

15 DAKİKA ARAYLA HAYATLARINI KAYBETTİLER

Yoğun bakım ünitesinde tedavileri süren İlknur Ünal ve kardeşi Elif Aydın Yamak, dün 15 dakika arayla hayatlarını kaybetti.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

YAN YANA TOPRAĞA VERİLDİLER

Evli ve 4 çocuk annesi İlknur Ünal ile evli ve 1 çocuk annesi Elif Aydın Yamak, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşlarıyla Sefalı Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading