Yandex Metrica

İçişleri Bakanlığı'ndan Semra Güzel açıklaması! 'Farklı değerlendirmeler var'

İçişleri Bakanlığı'ndan Semra Güzel açıklaması! 'Farklı değerlendirmeler var'

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı terörist sevgilisi ile fotoğrafları ortaya çıkan ve dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel ile ilgili açıklamada bulundu. Çataklı, 'Arıyoruz. Şu ana kadar bulunamadı. Farklı değerlendirmeler var ancak kesinleştiğinde paylaşacağız' diye konuştu.

Genel

23.01.2024, 19:05

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı, PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan ve TBMM'de dokunulmazlığı kaldırıldıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkarılan Semra Güzel hakkında açıklamada bulundu. 

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

'HENÜZ BULUNAMADI'

Çataklı, Güzel'i hala aradıklarını belirterek, "Şu ana kadar bulunamadı. Farklı değerlendirmeler var ancak kesinleştiğinde paylaşacağız" ifadelerine yer verdi.

Semra Güzel'in yasa dışı yollarla yurt dışına kaçtığı iddiaları yayılırken, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ konuyla ilgili 23 Mart günü Güzel hakkında yakalama kararının çıkarıldığını belirtmişti. 

Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Rambo Berk (Ferhat Yılmaz) kimdir? Haberi Görüntüle

NEREYE KAÇTIĞI HAKKINDA BİLGİ YOK 

HDP'li Semra Güzel'i arama çalışmalarının güvenlik güçleri tarafından devam ettirildiğini belirten Bozdağ şöyle konuşmuştu: 

"Bilinen adreslerinde Semra Güzel'e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair de elimizde kesin ve resmi bir veri yok, yurt içinde mi yoksa yurt dışına çıktı mı? Resmi kanallar açısından yurt dışına çıkış da gözükmüyor ama gayri resmi, kaçak yollardan yurt dışına çıktı mı bu konu da tahkik ediliyor. Ulaşılan bilgiler basınla paylaşılacaktır. Hem kolluk hem de devletin diğer birimlerinin bu konuyla ilgili yakın takipte olduğunu, arama taramayı sürdürdüğünü bilemenizi isterim. Şu ana kadar Semra Güzel'e ulaşma ve nerede olduğunu tespit etme imkanı olmadı. Yakında kolluk güçlerimiz kendisine ulaşır ve hukukun gerekleri yerine getirilir." 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading