Yandex Metrica

İBB'ye büyük tepki! Mezarlıklardaki çöp yığınları vatandaşı isyan ettirdi

İBB'ye büyük tepki! Mezarlıklardaki çöp yığınları vatandaşı isyan ettirdi

Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte İstanbullu vatandaşlar soluğu mezarlıklarda aldı. Vefat eden yakınlarının kabirlerini ziyaret edenler gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Mezarların bakımsızlığı, biriken çöp yığınları, suyu akmayan kırık çeşmeler büyük tepkiye neden oldu.

Genel

23.01.2024, 19:13

Ramazan Bayramı boyunca İstanbul'daki mezarlıkların içler acısı hali görenleri hayrete düşürdü. Kağıthane Sanayi Mezarlığı, Ataşehir, Ferhatpaşa, Maltepe, Başıbüyük, Güngören mezarlıklarında yakınlarının kabrini ziyarete giden vatandaşlar çöp yığınları ile karşılaştı. Yüzlerce plastik su şişesinin mezarların etrafında çöp yığınları oluşturması, kırılan ağaç dallarının toplanmaması görenlerin yüreklerini sızlattı.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

VATANDAŞ KENDİ TEMİZLİĞİNİ YAPTI

İstanbul genelindeki mezarlıkların bakımsız olması ve pisliğe terk edilmesi Ramazan Bayramıyla birlikte gün yüzüne çıktı. Yürekleri sızlatan görüntülere tepki gösteren vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yapmadığı temizliği ve bakımı kendileri yerine getirdi.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Mezarları sulamak isteyenler ise suyu akmayan kırık çeşmeleri görünce isyan etti. Vatandaşlar, mezarlığa su getiren tankerlerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

İstanbul halkı, CHP'li İBB yönetiminin mezarlıklarda özellikle bayram öncesi temizlik ve bakım yapmamasına sosyal medyadan da sert tepki gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, İBB Başkanı İmamoğlu'nun mezarlıklardaki içler acısı görüntüye duyarsız kaldığını belirten yourmlar yaptı.




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading