Yandex Metrica

İBB saldırıya destek verdi!

İBB saldırıya destek verdi!

İBB'nin her hatasını hiçbir şey olmamış gibi savunan ve açıklamalarıyla tepki toplayan İBB Sözcüsü Murat Ongun, bu defa da basın mensuplarını darbeden İBB cankurtaranlarını savunarak, yaptıklarını sahiplendi.

Genel

23.01.2024, 17:42

Geçtiğimiz gün Şile'de denizde kaybolma vakalarını haberleştirmek için bölgeye giden basın mensuplarının İBB'nin cankurtaranları tarafından darbedilmesi üzerine herkes özür beklerken, İBB, cankurtaranlarının yaptığı saldırganlığa sahip çıktı.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

İBB SALDIRGANLIĞI SAHİPLENDİ

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Sözcüsü Murat Ongun, A Haber muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ile kameraman Ayhan Arıtürk'e vandalca saldıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı cankurtaranlara destek açıklaması yayınladı. Ongun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “İBB’nin cankurtaranları bu zamana kadar yüzlerce vatandaşımızın hayatını kurtardı. Görevlerini layıkıyla yapan cankurtaranlarımıza yönelik saldırıları ve siyasi düşmanlıkları kınıyoruz” ifadelerini kullandı. Ongun'un özür dileyerek, gereğini yapmak yerine vandallığı sahiplenmesi büyük tepki topladı. 

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

ONGUN'UN İLK VUKUATI DEĞİL

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un insani ve kurumsal değerlerle bağdaşmayan bu yaklaşımı ilk değil. Ongun, daha evvel de Fazilet durağı hadisesiyle skandal bir bilgi kirliliğine imza atmıştı. Murat Ongun, 62 No'lu Kağıthane-Kabataş hattında sefer yapan araca, sabah 06.00'da Fazilet durağından şoförün uyarılarına rağmen 47 yolcunun bir anda bindiğini savunmuştu. Oysa işin aslı çok farklıydı. Çünkü İBB'nin 29 Mart 2020 Pazar günü 62 No'lu Kağıthane Kabataş hattında çalışan otobüse Fazilet durağından bir anda 47 yolcunun iddiasının gerçeği yansıtmadığı, Fazilet durağından da otobüse hiç yolcu alınmadığını tespit edilmişti.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

BİR CANKURTARAN ADLİYEYE SEVK EDİLDİ, DİĞERİ ARANIYOR

Şile'deki boğulma hadiselerini haberleştirmek için sahilde bulunan A Haber muhabirlerini darp ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan cankurtaran görevlisi, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Firari olan diğer şahıs H.A.’yı ise yakalama çalışmaları sürüyor.

Şile’de dün saat 11.00 sıralarında boğulma vakasını haberleştirmek üzere görev yapan A Haber muhabiri Çağdaş Evren Şenlik ve kameramanı Ayhan Arıtürk, burada basın açıklaması sırasında cankurtaran görevlisi olduğu belirtilen 5 kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırı sırasında ayrıca kamera ve cihazları da zarar gören basın mensupları, darp raporu alarak kendilerini tehdit ve darp eden şüphelilerden şikayetçi oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading