Yandex Metrica

İBB'nin Beşiktaş Meydanı'ndaki düzenlemesi trafiği felç etti

İBB'nin Beşiktaş Meydanı'ndaki düzenlemesi trafiği felç etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Beşiktaş Meydanı'nda yapılan çevre düzenlemesinden sonra bölgede meydana gelen trafik yoğunluğu, araç sürücülerinin ve esnafın tepkisine yol açtı.

Genel

21.03.2024, 21:31

İBB'nin Beşiktaş'ta yaptığı çevre düzenlemesi projesi çerçevesinde hem meydanda yer alan köprülü kavşağın kaldırılması hem de otobüs duraklarının yer değiştirilmesi nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu olduğu görüldü.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

ESNAF VE VATANDAŞLAR TEPKİLİ

İBB'nin düzenlemesiyle oluşan trafik yoğunluğu sebebiyle minibüs ve taksi şoförleri ile çevredeki vatandaşlar ve esnaf da yaşanan duruma tepki gösterdi. Esnaf Ahmet Köroğlu, yaya geçidinin büyüdüğünü fakat araç trafiğinin çok olduğunu söyledi. Ortaköy'e kadar araç trafiği olduğunu söyleyen Köroğlu, bunun malzeme indirmelerine engel olması sebebiyle kendilerini rahatsız ettiğini dile getirdi.

Taksi şoförü Muharrem Yapıcı, Dolmabahçe'den gelen, Barbaros'tan gelen, Ortaköy'den gelen araçları tek noktada birleştirme fikrinin kime ait olduğunu merak ettiğini dile getirdi. Yapıcı, "İki şerit geliyor, burada tek şeride düşüyor. Yaya trafiği var" ifadelerini kullandı.

Vatandaş Zeki Koru ise trafiğin keşmekeş olduğuna dikkat çekti ve "Nereye gideceğiz? Durağı daha evvel oraya aldılar, sonra buraya aldılar" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading