Yandex Metrica

İBB musluklardan akacak tehlikeye neden müdahale etmiyor?

İBB musluklardan akacak tehlikeye neden müdahale etmiyor?

İstanbul'un Pendik ilçesindeki Göçbeyli ve Ballıca köylerinde kanalizasyon giderleri Ömerli Barajına bağlanan dereye akmaya devam ederken, İBB hiçbir önlem almıyor.

Genel

23.01.2024, 17:50

İstanbul'un Pendik ilçesinde bulunan Göçbeyli ve Ballıca köylerinde ev ve ahırlara ait kanalizasyon giderlerinin Ömerli Barajına bağlanan dereye akmasına gelen tepkiler büyüyor.

Vatandaşların şikayetçi olduğu bölgede hiçbir arıtma ya da temizleme işlemi yapılmamasından ötürü derelerden Ömerli Barajına giderlerin aktığı görüntüler kamuoyuyla paylaşılırken, derelerde balıkların da öldüğü görülmüştü. Durumdan şikayetçi olan köy sakinleri ise konuyu İSKİ'ye ilettiklerini ancak kendileriyle ilgilenilmediğini açıkladı.

İgili haberlerin gündeme geldiği zamandan bu tarafa İBB yetkilileri bölgede hiçbir arıtma veya temizleme işlemi yapmadı.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

"HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR"

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de yaptığı paylaşımla , halk sağlığını tehdit eden tehlikeye dikkat çekerek CHP'li İBB yöneticilerini göreve çağırdı.

Kabaktepe paylaşımında büyük tehlikeye dikkat çekerek "Alt yapıdaki yetersiz yatırımlar, halk sağlığını tehdit ediyor. Asli görev ve sorumluluklarını yerine getirmeyen CHP'li İBB yöneticilerini, bir an önce Ömerli Barajı’ndaki tehdidin önüne geçmeye çağırıyorum. İstanbul, musluklarından yeni bir salgının akmasını istemiyor! " ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber7

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading