Yandex Metrica

İBB'den skandal! Köpek öldü, Cumhuriyet yaptığı haberi sildi

İBB'den skandal! Köpek öldü, Cumhuriyet yaptığı haberi sildi

Cumhuriyet Gazetesi, Esenyurt'ta İBB hakkında 'ameliyatlı köpeğin dışarı bırakılarak ölümüne yol açtığı' şeklinde skandal bir haber yaptı ve daha sonra o haberi sildi.

Genel

24.04.2024, 01:19

Haberlere düşen iddia ve fotoğraflar tüyle ürperten yürden. İBB dün bir sokak köpeğine kısırlaştırma ameliyatı uyguladı ama köpeğin vücudundaki ameliyatlı bölümdeki dikişler açılınca köpeğin bağırsakları dışarı çıktı.

Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli oldu! Diyanet'ten hacı adayları için duyuru: Kafile ve uçuş bilgileri belli... Haberi Görüntüle

İYİLEŞMEDEN SOKAĞA BIRAKILDI

Cumhuriyet'in haberine göre, İBB Esenyurt'ta dün sokakta yaşayan bir köpeğe kısırlaştırma ameliyatı uyguladı ama zavallı köpeğin vücudundaki açılan bölge tam olarak iyileştirilmeden sokağa bırakıldığı iddia edildi. 

İstanbul Esenyurt'ta bir sokak köpeğine kısırlaştırma tedavisi uygulandı. Bağırsakları dışarı çıkmış halde sokaklarda gezen köpeğe İBB tarafından yapıldığı belirlenen tedavinin tamamlanmadığı ortaya çıktı. Bu duruma sitem eden bir hayvansever, sosyal medya üzerinden İBB'ye ve Ekrem İmamoğlu'na seslenerek kısırlaştırmada ve hayvanlara karşı sorumluluklarında başarısız olduklarını söyledi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

CUMHURİYET YAPTIĞI HABERİ SİLDİ

Esenyur'ta yaşanan bu skandalchaberi yapan Cumhuriyet, daha sonra ne olduysa birden bire haberini sildi. Cumhuriyet'in haberi silmesinin nedeni olarak akıllara İBB'nin CHP yönetiminde olması ihtimali geliyor. CHP'nin medyadaki savunucusu olan Cumhuriyet'in bu hareketi de yaşanan olay da sosyal medyada tepki topladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading