Yandex Metrica

Heykel eleştirisi yapan İYİ Partili İbrahim Özkan fena çuvalladı

Heykel eleştirisi yapan İYİ Partili İbrahim Özkan fena çuvalladı

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, Denizli'de tartışma konusu olan heykellerin AK Parti tarafından yaptırıldığını iddia ederek bir paylaşım yaptı. Ancak İbrahim Özkan, belediyenin CHP'li olduğunu öğrenince geri adım attı.

Genel

23.01.2024, 18:10

Denizli'de, Merkezefendi Belediyesi'nin sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği 'Sağlık Parkı'ndaki heykellerin Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan personel tarafından inşa edildiği belirtildi. Heykellerin hurda malzemeler, demir ile sac kullanılarak yapıldığı ve belediye görevlileri tarafından parka yerleştirildiği kaydedildi. Heykellerin sosyal medyada da gündem oldu çok konuşuldu.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

'ÇOCUKLARIMIZ KORKABİLİR'

Heykelleri eleştiren Merkezefendi Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Yavuz Aki, çocuklarımız bu heykelleri görüp korkabilir derken, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ise "Sadece saygı amaçlı yapıldı. Bura da kötü bir niyet yok" şeklinde açıklama yaptı.

22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık mı? 22 Nisan bugün okul var mı? 22 Nisan'da okullar açık... Haberi Görüntüle

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Tartışma konusu olan heykellerin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan ve durumla dalga geçmek isteyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, "Milatta önce ve 2021 AK Parti Türkiye'si" yazdı. İbrahim Özkan, heykellerin CHP'li belediye tarafından yaptırıldığını fark edince hemen paylaşımını kaldırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading