Yandex Metrica

HDP'nin İsveç heyeti ile görüşmesine damga vuran Öcalan fotoğrafı

HDP'nin İsveç heyeti ile görüşmesine damga vuran Öcalan fotoğrafı

İsveç’ten bir heyet, HDP Erbil Temsilciliği’ni ziyaret etti. HDP, İsveç heyetini bölücü terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı altında ağırladı.

Genel

23.01.2024, 18:05

PKK ile bağını koparmayan ve eli kanlı terör örgtüyle iş birliği içerisinde olanb HDP'nin İsveç’ten bir heyet ile yaptığı görüşmeye Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı damga vurdu.

İsveç Parlamentosu üyeleri ve Sol Parti'den oluşan bir heyet, Halkların Demokratik Partisi (HDP) Erbil Temsilciliği'ni ziyaret etti. Heyet HDP üyeleri tarafından karşılandı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

ÖCALAN'IN FOTOĞRAFI ALTINDA GÖRÜŞTÜLER

HDP'liler ile heyet arasındaki görüşmelerin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafı altında olması dikkat çekti. Görüşmeye dair paylaşılan fotoğraflarda duvarda teröristbaşı Abdullah Öcalan ve terör elebaşları Murat Karayılan, Duran Kalkan ve Cemil Bayık'ın olduğu tablolar dikkat çekti.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU HDP'Yİ İŞARET ETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de bir "Kürt sorunu" olduğunu iddia etmiş çözüm için HDP'yi işaret etmişti. HDP'li Sezai Temelli de Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı üzerine şu ifadeleri kullanmıştı; "Çözümün adresi ve asıl muhatabı İmralı'dır"

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: BU MESELEYİ TÜM BOYUTLARIYLA ÇÖZDÜK

Türkiye'nin gündemine oturan "muhatap tartışması" sürerken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada ''Kürt sorunu denilen meseleyi hak ve özgürlükten kalkınmaya kadar tüm boyutlarıyla çözdük'' demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading