Yandex Metrica

HDP'li Semra Güzel yurt dışına mı kaçtı? Bakan Bekir Bozdağ'dan flaş açıklama

HDP'li Semra Güzel yurt dışına mı kaçtı? Bakan Bekir Bozdağ'dan flaş açıklama

Dokunulmazlığı kaldırılan HDP'li Semra Güzel hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. En son Diyarbakır’da görülen Semra Güzel, şu ana kadar yapılan tüm çağrılara ve aramalara rağmen bulunamadı. Semra Güzel’in yasadışı yollar ile Türkiye’den kaçtığı düşünülüyor. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Resmi kanallar açısından yurt dışına da çıkış gözükmüyor'' dedi.

Genel

23.01.2024, 19:04

Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde, HDP Milletvekili Güzel ile fotoğraflarının bulunduğu ortaya çıkmıştı.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

TERÖRİSTLE FOTOĞRAFLARI ÇIKMIŞTI

Türk askerleri tarafından öldürülen terörist Volkan Bora'nın, Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğraflarının basına yansıması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçmiş ve fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderilmişti.

Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne sıklıkla temizlemeliyiz? Havlular kaç günde bir yıkanmalı? Çöp kutuları yıkanır mı? Zeminleri her gün silmek mi gerekiyor? Temizlik ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! Evin hangi kısmını ne... Haberi Görüntüle

DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILMIŞTI

TBMM Genel Kurulunda, Semra Güzel hakkında hazırlanan dokunulmazlığın kaldırılmasına ilişkin iki rapor ele alınmış, yapılan her iki oylamada dokunulmazlığın kaldırılması kararlaştırılmıştı.

Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı bölgelerine girmek yasaklandı! Milli güvenlik dikkate alındı! Valilik duyurdu: Gabar ve Cudi Dağı... Haberi Görüntüle

SEMRA GÜZEL KAÇTI

Hakkında yakalama kararı çıkarılan ve en son Diyarbakır’da görülen Semra Güzel, şu ana kadar yapılan tüm çağrılara ve aramalara rağmen bulunamadı. Semra Güzel’in yasadışı yollar ile Türkiye’den kaçtığı tahmin ediliyor.

İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi  vuruldu! İstanbul'da hareketli dakikalar! Silahlı kuyumcu soyguncu: Bir kişi vuruldu! Haberi Görüntüle

BEKİR BOZDAĞ: YURT DIŞINA ÇIKIŞ GÖZÜKMÜYOR

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlığı kaldırılan ve hakkında yakalama kararı çıkarılan HDP'li Semra Güzel'e bilinen adreslerinde ulaşılamadığını açıkladı. Bakan Bozdağ, "Yakalama kararı sonrasında kolluk bunlarla ilgili gerekli arama taramayı yaptı. Ama bilinen adreslerinde Semra Güzel'e ulaşılamadı. Şu anda nerede olduğuna dair kesin ve resmi bir veri yok. Yurt içinde mi yoksa yurt dışına çıktı mı kayıtlar incelendiğinde yurt dışına çıkış gözükmüyor. Gayri resmi kaçak yollardan yurt dışına çıktımı tahkiki ediliyor. Hem kolluk hem de devletin diğer birimleri bu konuyla ilgili yakın takipte olduğunu, arama ve taramanın sürdüğünü bilmenizi isterim. Ama şu ana kadar Semra Güzel'e ulaşma ve nerede olduğu tespit edilmedi. Umarım yakında kolluk kuvveti kendisine ulaşır ve hukukun gereği yerine getirilir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading