Yandex Metrica

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristleri fotoğrafları ortaya çıktı

HDP'li Semra Güzel'in PKK'lı teröristleri fotoğrafları ortaya çıktı

Adıyaman'da yapılan operasyonda etkisiz hale getirilen bir teröristin cep telefonundan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

Genel

23.01.2024, 18:36

Adıyaman'da TSK'nın PKK'ya yönelik 2017 yılında gerçekleştirdiği operasyonda 'Koçero Meleti' kod adlı Volkan Bora etkisiz hale getirildi. 

Öldürülen teröristin incelenen telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile birlikte Kuzey Irak'taki terör kampında çekilmiş fotoğrafları çıktı. 

Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Küçülen zıbını sakın atmayın! Bu yöntem sayesinde paranız cebinizde kalacak Haberi Görüntüle

AYNI ÜNİVERSİTEDE OKUMUŞLAR

Terörist Volkan Bora'nın Harran Üniversitesi İletişim Fakültesi, Semra Güzel'in ise aynı üniversitede Tıp Fakültesi'ni okuduğu tespit edildi. Aynı dönemde okuyan Semra Güzel ve Volkan Bora'nın beraber oldukları öğrenildi. 

Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Hastaneyi birbirine kattı: Gözaltına alınan eşek kaçmaya çalıştı! Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE MUHABİRMİŞ 

Teröristin PKK'ya yakın olan bir medya kuruluşunda muhabirlik yaptığı ve daha sonra da örgüte katıldığı öğrenildi. 

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

SEMRA GÜZEL'İN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRILACAK

Geçen günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından fezleke hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılması için TBMM'ye gönderdiği 28 milletvekili arasında Semra Güzel'de bulunuyor. 

Kaynak: SuperHaber

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading