Yandex Metrica

Havada arıza! Kargo uçağı yakıtı bitene kadar Marmara Denizi üstünde uçtu

Havada arıza! Kargo uçağı yakıtı bitene kadar Marmara Denizi üstünde uçtu

Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yapan MNG Havayolları'na ait kargo uçağı, teknik bir arıza nedeniyle İstanbul Havalimanı'na indi. Teknik arızası bulunan uçağın iniş yapmak için yakıtını bitirmesi gerektiği için tur attığı belirtildi.

Genel

23.01.2024, 22:07

Atatürk Havalimanı'ndan kalkan kargo uçağı arıza yapınca İstanbul Havalimanı'na indi.

B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün süre verildi! B sınıfı sürücü ehliyeti olanlar için duyuru: Sadece 3 gün... Haberi Görüntüle

BİRLEŞİK KRALLIK'A GİDİYORDU

DHA'nın haberine göre, Atatürk Havalimanı'ndan saat 18.20'de Londra Luton Havalimanı'na gitmek için kalkış yapan MNG Kargo'ya ait MB200 sefer sayılı Airbus A330-243F tipi uçağında kalkışından kısa bir süre sonra teknik bir arıza meydana geldi.

Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL para ve trafikten men cezası! Milyonlarca araç sahibi için son dakika uyarısı: Uymayana 35.119 TL... Haberi Görüntüle

YAKITINI BİTİMEK İÇİN UZUN SÜRE TUR ATTI

Bunun üzerine Bulgaristan hava sahasından geri dönen uçak, yakıtını bitirmek için Marmara Denizi üzerinde Tekirdağ açıklarında turlamaya başladı. Yaklaşık 2 saat 20 dakika iniş ağırlığına ulaşmak için havada tur atan uçak daha sonra İstanbul Havalimanı'na sorunsuz bir şekilde iniş yaptı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading