Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hava durumu: İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Okul tatili uzayacak mı?

Hava durumu: İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Okul tatili uzayacak mı?

Kış mevsiminin kurak geçmesi endişeye sebep olurken güzel haberler gelmeye başladı. Yurt genelinde bazı bölgelerde kar yağışı başlarken İstanbul için de beklenen haber geldi. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak?

Genel

23.01.2024, 20:24

Türkiye genelinde kar yağışı için ardı ardına uyarılar gelmeye başladı. İstanbul için kritik kar uyarısı yapılırken haftasonunda vatandaşlara dikkatli olunması için uyarı yapıldı. 

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK 

Vatandaşlar İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusunun cevabını ararken cumartesi akşamı kar yağışının başlayacağı bildirildi. Pazar günü karın etkisini artıracağına dikkat çekilirken sıcaklığın 0'ın altına düşeceği belirtildi. 

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

PAZAR GÜNÜ SICAKLIKLAR 0'IN ALTINA DÜŞECEK 

NTV'nin Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan yaptığı açıklamada, Cumartesi gece saatlerinden itibaren İstanbul'un genelinde etkili olacak kar yağışının, pazar ve pazartesi günü süreceğini söylerken, 'Salı günü de devam edebilir. Bu sebeple okul tatili uzayabilir' dedi. 

Diğer yandan, Marmara'da İstanbul, Ege'de de İzmir dahil olmak üzere şiddetli rüzgarların, kar yağışını tipiye çevireceğine yönelik uyarıda bulunan Çalışkan, olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading