Yandex Metrica

Sitede Ara

Hatay'da Kovid-19 aşısı yaptırmayan hamile kadın hayatını kaybetti

Hatay'da Kovid-19 aşısı yaptırmayan hamile kadın hayatını kaybetti

Hatay'da yaşayan ve koronavirüs aşısını yaptırmayan 8 aylık hamile kadın fenalaştıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Genel

23.01.2024, 18:04

Hatay'ın Arsuz ilçesinde Kovid-19 tedavisi gören 8 aylık hamile Burcu Kırılmış, hayatını kaybetti. 26 yaşındaki genç kadının bebeği sezaryenle alınırken, Kırılmış'ın koronavirüs aşısı olmadığı öğrenildi.

Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Çalışma arkadaşını döve döve öldürdü: Sebebi ise şaşkınlık yarattı! Haberi Görüntüle

BEBEĞİN SAĞLIK DURUMU KRİTİK

İtfaiye görevlisi Taner Kırılmış'ın 8 aylık hamile eşi Burcu Kırılmış, 2 hafta önce fenalaşması üzerine özel bir hastaneye kaldırıldı. Kovid-19 testi pozitif çıkan genç kadın, durumu ağırlaşınca tedavisine yoğun bakım servisinde devam edildi. Virüsün akciğerlerinin tamamını sardığı anlaşılan  Kırılmış, geçtiğimiz akşam yaşam mücadelesini kaybetti. Diğer taraftan sezaryenle alınarak kuvöze alınan kız bebeğinin de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Koronavirüs aşısı olmadığı belirtilen Burcu Kırılmış'ın cenazesi, Nardüzü Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları arasında toprağa verildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading