Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hanımlar dikkat! Yanlış makyaj ürünleri ve uygulamalarıyla yaşlı görünmeyin!

Hanımlar dikkat! Yanlış makyaj ürünleri ve uygulamalarıyla yaşlı görünmeyin!

Genç ve güzel görünmek kadınların en büyük estetik kaygısı. Bunun için pahalı makyaj ürünleri alan ancak yanlış uygulamalar sonucu ne yazık ki daha da yaşlı görünen çok sayıda kadın var. Şimdi okuyacağınız makyaj ipuçları ise, sizi daha genç gösterecek.

Genel

23.01.2024, 19:28

Makyajla daha genç görünmek mümkün mü? Genç gösteren makyajın sırrı nedir? İşte kadınların çok merak ettiği bu soruların cevabı...

Yaptığınız makyajla çok genç veya çok yaşlı görünmek sizin elinizde. Yüzünüze uyguladığınız doğru bir far ile 10 yaş genç görünebiileceğiniz gibi, yanlış bir allık ile 5 yaş yaşlı görünebilirsiniz.

Vatandaşlar ihbar etti! Osmaniye'de şüpheli paket alarmı Haberi Görüntüle

İLK ADIM MAKYAJ BAZI 

İşe makyaj bazı ile başlamak lazım. Baz, düzensiz cilt ve ince çizgilerin görünümünü yumuşatır. Ciltteki gözenekleri doldurur ve cildin zeminini pürüzsüzleştirir. Böylece cilt makyajla kusursuz görünür. Ayrıca makyajın kalıcılığını arttırır. Cildin ihtiyacına göre uygulanan makyaj bazı cildin sorunlarını da gizler.

Instagram'a ne kadar ceza kesildi? Rekabet Kurumu Facebook'a (Meta) neden... Haberi Görüntüle

IŞIĞI YANSITAN FONDOTENLER SEÇİN

Cildiniz mat ve cansız görünüyorsa, ışığı yansıtan bir fondöten sürerek yüzünüze aydınlık ve taze bir görünüm katabilirsiniz. Bu tarz fondötenler ince yapıda olduğundan cildinizde maske gibi durup ağırlık yapmaz.

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

KREM ALLIK SATENİMSİ DOKU KAZANDIRIR

Toz allıklar cildin yüzeyindeki çizgileri daha çok vurgulayıp ortaya çıkarır. Krem formüllü allıklar ise cilt ile bütünleşerek satenimsi bir doku yaratır. Bu yüzden krem dokulu allıklar tercih edilmeli.

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

IŞILTILI KREM FAR KULLANIN

Nötr renkli ışıltılı krem farlar, göz kapaklarındaki sorunları çok iyi saklayıp pürüzsüz bir görünüm verir. Cildinizden bir ton koyu, ışıltılı/metalik krem farları tercih edin.

Son tarih belli oldu! Ehliyeti olanlar dikkat: Yaptırmazsanız 15 TL... Haberi Görüntüle

GÖZ KALEMİ BEYAZ YA DA BEJ OLMALI

Pırıl pırıl parlayan gözler, gençlik ve mutluluk saçar. Bej veya beyaz renkli bir göz kalemini, göz içine çekebilirsiniz. 

THY'den dikkat çekem kampanya: 65 yaş ve üstüne yüzde 25... Haberi Görüntüle

EYELINER HİLESİNİ UYGULAYIN

Göz kapaklarını yüksek göstermek için eyeliner hilesine başvurabilirsiniz. Gözlerinize siyah yumuşak bir göz kalemi ile, kuyruğu hafif yukarı doğru biten bir hat çekin. Bu, lifting etkisi yapacaktır ve gözlerinizi daha kalkık gösterecektir.

THY'den 5 ülkeye gidecek olanlara uyarı: Girişinize izin verilmeyebilir! Haberi Görüntüle

PEMBE RUJ GENÇ GÖSTERİR

Ve makyajın olmazsa olmazı rujlar. Genç görünmek istiyorsanız pembe tonlarını kullanmalısınız. Çok açık ve soluk tenli iseniz leylak, gül ve şeker pembe tonlarını, koyu tenliyseniz cesur davranarak vişne rengi rujları tercih edebilirsiniz.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading