Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hakan Ural Sedef Kabaş'ı savunanlara tepki gösterdi! 'Utanma diye bir müessese kalmadı mı?'

Hakan Ural Sedef Kabaş'ı savunanlara tepki gösterdi! 'Utanma diye bir müessese kalmadı mı?'

Hakan Ural, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden Sedef Kabaş'a destek çıkanlara tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile tepkisini dile getiren Ural, "Utanmadan bunu savunmaya çalışıp fikir özgürlüğü, çağdaşlık, demokrasi, etik ve ahlak demek diyebilmek! Pes." ifadelerini kullandı.

Genel

23.01.2024, 18:41

Hakan Ural, Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmesini savunan kişilere sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi. 

Ural paylaşımında, "Halkın oylarıyla en çok seçim kazanan 20 yıldır ülkesine hizmet edip yüzlerce eser kazandırmış cumhurbaşkanına dünya kadar işi varken ülkesi halkı için çalışıyorken fütursuzca hakaretler edip tahrik edip zorla gündemine girip sonra utanmadan bunu savunmaya çalışıp fikir özgürlüğü çağdaşlık demokrasi etik ahlak demek! diyebilmek! PES" ifadelerine yer verdi. 

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

'KİMSE DURDUK YERE YARGILANMAZ'

Diğer yandan, yargıyı eleştirenlere cevap veren Ural, "Kimse kendisine durduk yerde tepki verilip yargı önünde hesap verir hale
getiriliyor muamelesi yapmasın! Aman ha aman! Düne kadar niye kimse bugün gündem olan kişilerin nerede ne yaptığını ne sormaz bilmezken ! ne oldu da bugün gündemdeler önce bi soralım!" diye konuştu. 

Rüyada saat görmek ne demek? Rüyada saat takmak ne anlama... Haberi Görüntüle

'ŞUNU SORAN HİÇ KİMSE YOK MU?'

Ural, "Şunu soran hiç kimse yok mu ey ahali Doğu Akdeniz'den Libya'ya, Azerbaycan'dan Rusya'ya, Amerikasında tüm Avrupası'na yedi yirmi dört göz kırpmadan çalışan dünya ile halkı devleti için mücadele eden cumhurbaşkanının gündemine bu insanlar nasıl ne yapıyor da GİRİYO!" ifadelerine yer verdi

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading