Yandex Metrica
SON DAKİKA
Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı: Kar geliyor!

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı: Kar geliyor!

2023 yılında mevsim normallerinin altında seyreden hava nedeniyle barajlarda kuruluk meydana geldi. Fakat mart ayının son günlerinde yağan yağmur ve karlar barajlara nefes aldırdı. Balkanlardan yurda giriş yapan soğuk hava ve kar yağışı yurdu yeniden etkisi altına aldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni hava tahmin raporunu paylaştı. Peki, Hafta sonu hava nasıl olacak, Meteoroloji hangi illere sarı ve turuncu kod uyarısı yaptı?

Genel

23.01.2024, 20:39

Mart ayının son günlerinde Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası yurdu etkisine aldı.

Soğuk hava ve kar yağışının Nisan ayının ilk günlerinde de etkili olacağı düşünülüyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 5 günlük yeni hava tahmin raporunu paylaştı. Meteoroloji Sarı ve turuncu kod uyarısı yaptı. Peki, Bugün hava nasıl olacak, Meteoroloji hangi illere sarı ve turuncu kod uyarısı yaptı?

18 Mart (bugün) İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, indirimli mi? İETT... Haberi Görüntüle

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ HANGİ İLLERE SARI VE TURUNCU KOD UYARISI YAPTI?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, İç Anadolu'nun doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu(Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Ordu çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Marmara'nın kuzeyi ile Elazığ, Diyarbakır, Mardin ve Batman çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere Muş'ta kuvvetli, Ağrı, Bitlis, Iğdır'ın yüksekleri, Kars'ın güneyi, Van, Hakkari, Şırnak ve yüksek kesimleri başta olmak üzere Siirt'te yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Diyarbakır'da terör örgütü PKK'ya operasyon: 26 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

Eğitime kar engeli! Hakkari Valiliği duyurdu: Eğitime 1 gün ara... Haberi Görüntüle

METEOROLOJİ 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİN RAPORU

1 NİSAN CUMARTESİ HAVA DURUMU

2 NİSAN PAZAR HAVA DURUMU

3 NİSAN PAZARTESİ HAVA DURUMU

4 NİSAN SALI HAVA DURUMU

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading